Povestea unui ghiveci cu crizanteme și a unui gest de milioane

Călărășeanca Doina Harea, care este și membră a echipei EXPRESUL, a avut parte de o surpriză neașteptat de frumoasă.
Înainte de a vorbi despre surpriza propriu-zisă, trebuie să spunem că, la Călărași, ea este și administratoarea unui magazin specializat în comercializarea florilor.
”Ei bine, lucrez de una singură și am și eu nevoie sa ies de aici pentru câteva minute până la bancă, magazin etc.”, povestește.
Iată că a trebuit să iasă pentru ceva vreme și în ziua de 23 octombrie. A decis să lase ghivecele cu crizanteme afară, pe băncile din fața florăriei. ”Nu am chef să le car de câteva ori pe zi în interior”, a explicat.
Deci, a încuiat ușa și a plecat. Revenind, a observat de departe că lipsește un ghiveci. ”Mă gândeam că, gata, s-a produs furtul despre care îmi tot pomeneau ai mei când vedeau cât de credulă sunt”, a făcut o remarcă.
Când s-a apropiat, a observat o bucată de hârtie, care s-a dovedit a fi un fel de plic, în care se aflau banii pentru ghiveciul ”dispărut”, însoțit de un mesaj simplu: „Mulțumesc!”.
”Nu știu cine e autorul, dar tare aș vrea să-l cunosc. Îi transmit persoanei respective că o aștept la o cafea din partea casei, să-i mulțumesc pentru corectitudine și să-i dau bonul de casă”, a scris Doina pe pagina de facebook a florăriei.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *