Oficiul Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat are un nou șef. Cine este

Oleg Maler

Oleg Maler

Pe 9 octombrie, exact la două luni după demisia lui Petru Gherasimov din funcția de șef al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, Guvernul a numit un nou șef.
Este vorba de Oleg Maler, fost inspector principal la Inspectoratul de Stat al Muncii, oficiul Călărași, unde a lucrat din 12 aprilie 2011 până în prezent.
Oleg Maler are 32 de ani, s-a născut pe 14 februarie 1988 în orașul Ungheni. A absolvit Facultatea de management al dreptului al Universității Cooperatist Comerciale din Moldova, iar masteratul l-a făcut în drept public.
”Îmi doresc să mențin stabilitatea și un spirit de echipă în colectiv. Știu că sunt cu toții profesioniști, că își cunosc bine lucrul”, a declarat Oleg Maler pentru EXPRESUL.
Dânsul a dat asigurări că va face tot posibilul pentru a avea o comunicare bună cu primarii, cu președinții celor trei raioane: Ungheni, Călărsași și Nisporeni.
”Urmează să avem o întâlnire cu ei după alegerile locale generale. Atunci vom stabili modalitățile de lucru și cooperare între instituția pe care o reprezint și autoritățile publice locale”, a precizat proaspătul șef al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat.
Săptămâna viitoare, Oleg Maler va avea întrevederi și ședințe de lucru cu reprezentanții oficiilor din Călărași și Nisporeni, dar și cu cei din Ungheni.
”Pentru început, ne vom concentra asupra unor probleme organizaționale, astfel că, imediat după validarea primarilor aleși, să putem începe o nouă etapă în activitatea noastră”, a spus dânsul la final.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *