Declarații la cald. Ce zic cei doi candidați pentru fotoliul de primar al orașului Călărași

În turul II, o luptă aprigă se va da pentru fotoliul de primar al orașului Călărași între cei doi candidați ai formațiunilor politice aflate la guvernare: Ion Olari (Blocul ACUM), care a acumulat 22,35%, și Gheorghe Stratan (PSRM) cu 22,01%.
Iată ce au declarat candidații:
Ion Olari (blocul ACUM):
”A fost o bătălie grea, chiar nici nu m-am așteptat. Am avut foarte mulți contracandidați de dreapta. Și sper ca în turul doi, toți cei care au votat de dreapta să se consolideze și să avem un rezultat de dreapta pozitiv. Ar fi și logic ca toți cei de dreapta să ne consolidăm, indiferent de culorile politice, și să obținem un rezultat pozitiv.
Iar reieșind  din aceea că am ieșit în turul 2 cu un contracandidat de stânga, cu siguranță vom ieși învingători. Cei de stânga deja și-au manifestat opțiunile. Procentele obținute arată rezultatele. Iar noi avem un scop, ca la cârma primăriei orașului Călărași să fie o persoană de dreapta. Chiar și statisticile arată că la cârma orașului Călărași nu a fost niciodată o persoană de stânga și nu s-a votat de stânga”.
Gheorghe Stratan (PSRM):
”Bătălia nu a fost grea, absolut deloc. A fost o campanie destul de liniștită. Dar m-am așteptat la un alt rezultat, unul mai bun.
Eu sper că în turul 2 voi obține victorie, deși am unele reticențe. Căci dacă se va vota după principiul nu om, dar partid și ambiție, atunci nu mă pot aștepta la o victorie. Mai ales că se aude că cei dreapta se vor uni numai pentru a nu da primăria socilialiștilor, atunci e clar care vor fi rezultatele turului 2. Deși, eu nu sunt membru de partid, dar sunt susținut de ei. Chiar și programul electoral pe care îl am eu este unul simplu, realizabil.
În cazul în care nu voi fi ales în turul 2, ceea ce am de făcut, voi face și voi continua cu proiectele începute aici, la gospodăria comunală”.
Turul II al Alegerilor Locale Generale se va desfășura pe data de 3 noiembrie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *