Declarații la cald. Alexandru Ambros: ”E rezultatul lucrului bine făcut”

Alexandru Ambros

Alexandru Ambros

Alexandru Ambros va conduce municipiul Ungheni și în următorii patru ani. Dânsul a obținut un scor categoric, de 55,56%, lăsându-și mult în urmă toți cei șase contracandidați.
Gheorghe Petic, candidatul Blocului electoral ACUM,  care s-a slasat pe locul II, a acumulat doar 15,54% din sufragii, iar socialistul Ghenadie Mitriuc – 13,59%.
Au urmat: Eduard Balan (PLDM) cu 6,97%, Dumitru Citoroaga (Partidul Șor) – 4,02%, Haralambie Chirilov (PCRM) – 2,41% și Mihai Goian (PUN) – 1,9%.
De notat că, de data aceasta, Alexandru Ambros a candidat independent, ajungând primar pentru a patra oară consecutiv.
Este, însă, pentru prima oară, când obține victoria din primul tur.
”Sunt mândru de rezultatul obținut. E rezultatul lucrului bine făcut”, a declarat dânsul pentru EXPRESUL, recunoscând, totodată, că această victorie nu a fost o surpriză pentru el. ”Sunt matematician de formație și știu să analizez, să calculez, iar legea inducției mă ajută foarte mult să înțeleg lucrurile care se întâmplă”, a explicat primarul.
Alexandru Ambros a mai spus că a fost pentru prima oară în cele patru scrutine electorale locale la care a participat, când foarte multă lume l-a susținut necondiționat. Mulți chiar i-au zis că alegerile în municipiul Ungheni se vor termina pe 20 octombrie.
”Oamenii văd eforturile care se fac și le mulțumesc pentru susținere. Votul oferit pe 20 octombrie mă motivează să merg înainte. Acum, am o responsabilitate și mai mare față de ungheneni. Le mulțumesc tuturor: și celor care m-au votat, și celor care nu m-au votat. Așa e firesc într-o democrație. Eu voi fi primarul tuturor”, a mai spus, la final, Alexandru Ambros.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *