Cine dintre contracandidați l-a felicitat pe noul-vechiul primar de Ungheni. Ce mesaj le-a transmis Alexandru Ambros

Chiar dacă Alexandru Ambros a avut șase contracandidați, doar unul dintre ei l-a felicitat după aflarea rezultatelor, așa cum se face, de obicei, într-o democrație veritabilă.
Este vorba de Ghenadi Mitriuc, reprezentantul Partidul Socialiștilor.
”Ne-am confruntat cu el în trei scrutine electorale și, de fiecare dată, a pierdut. Cu toate acestea, de fiecare dată, m-a felicitat”, a făcut o precizare Alexandru Ambros.
Candidatul Blocului ACUM, Gheorghe Petic, care s-a clasat pe locul II, a avertizat că, împreună cu echipa sa, va investiga ”activitatea precedentă a primarului ales recent”. ” Mulțumim unghenenilor pentru că ne-ați dat o șansă să putem deschide ușa pe dinăuntru. Echipele de consilieri, vă asigur, că vor munci foarte mult pentru realizarea programelor propuse. Investigarea activității precedente a primarului ales recent va fi pusă pe ordinea de zi la prima ședință, apoi ne lămurim și cu transportul public, și cu piața agroindustrială, locuri la grădinițe etc. Totul va fi bine și interesant”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook.
Eduard Balan, candidatul PLDM, care a fost, aproape opt ani, unul dintre viceprimarii de Ungheni, nu a reacționat, deocamdată, în niciun fel, la fel ca și ceilalți candidați.
Referindu-se la contracandidații săi, Alexandru Ambros a spus că nici unul dintre ei nu corespunde funcției de primar. ”Ei sunt foarte buni, dar nu în primărie”, a precizast dânsul, după care a adăugat: ”Greșeala lor a fost că nu s-au axat pe promovarea lor și a programelor care vor să le realizeze, ci pe luptă. Noi, însă, trebuie să construim, nu să luptăm”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • #DemocrațieVeritabilă sau #schimbdeamabilități = товарищ Mitriuc i-a mulțumit lui товарищ “primar” de fapt pentru promisiunea care a rămas promisiune, din 2011 pînă ACUM. Pentru mai multe detalii accesați imaginea, dacă memoria v-a lăsat și nu ați câștigat alta de 16GIGA de la “cenaclul literar dar agramat” exPreșul.
    P.S. “Da voi ce părere aveți” : – se scrie: “Dar” cu R, de la revoluție.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *