Patru mandate pentru primarul de Căbăiești. Mai vrea unul?

După patru mandate de primar, Vasile Crudu, primar de Căbăiești (Călărași), dă de înțeles că va încerca să obțină și al cincilea mandat.
Unul din motive ar fi că i-ar părea rău să lase prpoectele începute. Există, însă, și alte motive, despre care Vasile Crudu, însă, nu a vorbit.
Referindu-se la ultimul său mandat, dânsul a spus, într-un interviu pentru EXPRESUL, că a fost cam greu din punct de vedere financiar, dar a fost mai ușor în comparație cu mandatele precedente.
Asta, pentru că a acumulat deja experirența necesară. ”Deja știi ce trebuie să faci, unde să bați și ce uși să deschizi. Știi deja toate dedesubturile acestei profesii”, a precizat dânsul.
Cu referire la proiectele realizate, a ținut să menționeze, în mod special, construcția apeductului, care a costat 6 milioane de lei. Dar au fost și alte proiecte realizate, printer care: reabilitarea drumurilor, reparația acoperișului și exteriorului la Oficiul Medicilor de Familie, reparația capital a grădiniței.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Dacă ar fi primar în alt sat și acolo ar face treabă. Căbăieșteni ,aveți noroc de un așa primar, nu căutați pe naiba.Eu personal știu cum arăta acest sat și știu cum arată în prezent.Multe sate ar vrea să aibă așa primar.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *