Stațiile de așteptare din orașul Călărași își schimbă haina. Cine o face și din ce bani

Zina Onofraș, tânără călărășeancă ce dă culoare stațiilor

Zina Onofraș, tânără călărășeancă ce dă culoare stațiilor

Nefiind vopsite de vreo 7 ani, stațiile din Călărași ajunseseră să zacă în mizerie, ruginite și cu o  puzderie de anunțuri lipite la întâmplare.
Pentru a schimba un pic aspectul orașului înaintea sărbătorilor de la sfârșit de august, Aurica Amariei, specialistă la Primăria Călărași, a venit cu ideea de a face stațiile mai colorate.
Primarul a susținut ideea, sponsorii au oferit materialul necesar. Gospodăria locativ-comunală s-a ocupat de șlefuirea suprafețelor, iar o tânără de 19 ani, Zina Onofraș, studentă la Facultatea de Design interior, și-a asumat misiunea de a da o nouă viață stațiilor.
Până la 27 august, de Ziua Independenței, vor fi pictate cinci stații din oraș.
Ceea ce se dorește cel mai tare e ca locuitorii orașului să mențină frumusețea și curățenia la stațiile renovate și să nu mai lipească aici anunțuri de tot felul.
Picturile care urmează să prindă culoare în stațiile din Călărași au fost alese cu multă atenție de către membrii Consiliului local al tinerilor. În plus, stațiile vor găzdui și motto-uri despre Călărași, inventate de copii în cadrul unui concurs organizat anterior de primărie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *