Programul zilelor municipiului Ungheni. Autoritățile promit două zile cu spectacole de neuitat. Vor participa zeci de artiști

Concert de zile mari la Ungheni în ziua de 28 august, când va fi marcată aniversarea de 557 de ani de la prima atestare a localității.
Începând cu ora 18.00, în scenă vor urca artiști consacrați, printre care: Pasha Parfeni și Anișoara Puică. Alături de ei va evolua și ungheneanca Valeria Marcu, lauretaă a numeroase concursuri și festivaluri naționale și internaționale.
Un alt unghenean, Peza Boutnari, inclus în Cartea recordurilor ”Guiness” pentru numărul de bătăi la tobe – 15 într-o secundă, împreună cu formația ”Contrast” va veni din Germania, unde e stabilit de ani buni, să delecteze publicul din orașul său natal.
Un spectacol de cinci stele va prezenta și Alex Calancea & Lupii.
În aceeași zi, de dimineață, va avea loc o masă rotundă  cu genericul ”Realizările în cadrul relațiilor de înfrățire – noi oportunități de colaborare cu municipiul Ungheni”, iar seara, la ora 20.30, va avea loc un moment oficial cu participarea delegațiilor din orașele înfrățite cu municipiul Ungheni.
Ziua se va încheia cu focuri de artificii și o horă de sărbătoare.
Anterior, pe 27 august, cu ocazia Zilei Independenței, unghenenii vor avea parte de un regal folcloric, cu participarea Ansamblului folcloric din Iași ”Floare de Bujor” și a îndrăgiților interpreți de muzică populară Nicolae Paliț, Silvia Zagoreanu, Veta Ghimpu-Munteanu, Mariana Filipovici. Vor evolua și Alexandru Galiț, Andrei Balan, Vasile Lupu.
La ora 9.00, în acea zi, va avea loc un miting la Troița Martirilor Neamului.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *