Probleme în paradis? Reacții după ce a fost anunțat că Gheorghe Petic ar putea să candideze la funcția de primar al municipiului Ungheni

După ce Platforma DA Ungheni l-a înaintat în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Ungheni pe liderul său, Gheorghe Petic, deputatul PAS, Mihai Popșoi, a venit cu propunerea ca Octavian Țîcu să candideze la această funcție.
”Deși nu sunt împotriva acestei idei (să candideze Gheorghe Petic – nota red.), personal, consider ca Octavian Țîcu ar fi cel mai potrivit pentru această postură, căci el s-a învrednicit de sustinerea plenară a locuitorilor din Ungheni în alegerile din 24 februarie. Chiar dacă a pierdut la limită Circumscripția, Octavian Țîcu a obținut o victorie zdrobitoare în orașul Ungheni”, a scris el pe pagina sa de facebook.
Contactat de UNIMEDIA, Octavian Țîcu a ținut să menționeze că la Ungheni sunt oameni suficient de pregătiți și buni care ar putea candida și câștiga.
„Eu cred că la Ungheni trebuie de luat o decizie de comun acord cu echipa locală DA și PAS și cu alți membri și să avem o candidatură bună. Actualmente, sunt deputat în Parlamentul Republicii Moldova și asta-i vocația pe care o am”, a spus dânsul.
Cu o reacție a venit și Irina Arhire, membră activă a Platformei DA, cea care a fost alături de Gheorghe Petic pe toată perioada detenției sale, fiind sigură de nevinovăția sa.
Dânsa i s-a adresat direct lui Mihai Popșoi, acuzându-l de ”neprofesionalism în Parlament și neîncredere în colegii din fracțiune”.
”Noi nu pentru asta v-am dat votul, ca să dezbinați din interior. În timp ce Petic încerca să stopeze miliardele care veneau profit pentru PDM înaintea campaniei electorale la parlamentare, voi stăteați tiptil…”, a scris ea.

O reacție a avut și Gheorghe Petic. ”Dacă Octavian Țîcu acceptă candidat la primăria Ungheni, eu personal promit nu doar să mă retrag, dar și să pun umărul pentru ca Țîcu să fie primar de Ungheni”, a scris el într-un răspuns pe facebook.

Organizația teritorială PAS Ungheni nu a venit, deocamdată, cu vreo reacție.
Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

7 Comments

  • Ranza moldovanului =EU..EU..EU.MAIA SANDU a spus =esim cu o aingura cadidatura- de ce dezbinati societetea ? Cui ii trebue discutiile acestea? De ce nu vati asezatu la o masa rotunda sa discutati ?De ce DA a esit cu candidatura fara sa coordoneze si cu PAS ?N-avem nimic impotriva lui G PETIC ,dar trabue sa fie un echilibru ,o balansare intre aceste 2 partide !Ce bucurie faceti oponentilor !!Va impartiti in grupe mici asa cum au facut la parlamentare PL ,PLDM ,PNL SI ALTII N-ati luat nimic bun din practica veche ?

    Reply
  • Gheorghe Petic cu tot respectul dar parerea mea este ca locul d-voastră nu este la primărie dar in fruntea Poliției de frontiera sau de ce nu la Insectoratul de poliție , acolo stiti mai bine ce se petrece si cum de făcut curatenie , mult succes oriunde nu ați si ce post ați ocupa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Reply
  • Fără dubii O.Ticu ar fi un primar destoinic,corect și ar schimba radical situația r.Ungheni.Dar țara are nevoie de el in Parlament.Acolo se Creează situații mult mai complicate și dacă ar fi sa ocupe o funcție in stat,asta ar fi săi ia locul lui Dodon.Anume acolo ar trebui săi înaintam candidatura.

    Reply
  • Gheorghe Petic nu-l vad ca primar! Ar fi ok si Alexandru Ambros doar sa fie controlat si îndrumat de un guvern non-corupt! Nu uitați să-l schimbați si pe reprezentantul guvernului de la Ungheni ☝️

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *