Proaspătul șef al Poliției de Frontieră vrea încălțăminte mai comodă pentru colegi. Iată propunerea lui
După ce, la începutul săptămânii, a fost făcută o evaluare a uniformei de câmp, Rosian Vasiloi, proaspătul șef al Poliției de Frontieră, a venit cu propunerea de a o îmbunătăți.
”Sper să am o susținere totală în modificarea modelului bocancilor purtați de polițiștii de frontieră, care, spre regret, sunt incomozi, greoi și nepractici”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook, după care a adăugat: ”Ținând cont că în activitatea angajaților Poliției de Frontieră, în special a celor din punctele de trecere, dar și a echipelor de intervenție, e nevoie de o mobilitate maximă, încălțămintea comodă și ușoară ar fi un plus în acțiuni”.
Potrivit șefului Poliției de Frontieră, există multe solicitări de la colegi cu referire la purtarea bocancilor pe timp de vară și necesitatea schimbării acestora.
Rosian Vasilor a venit și cu o propunere în acest sens: ”Din experiența mea, când mă aflam în calitate de expert în misiuni internaţionale, sau proiecte de asistenţă, echipamentul era completat de ghete tactice de tip M-Tac. Este o încălțăminte foarte ușoară, recomandată pentru cei care au o activitate intensă”.
Dânsul a făcut și un apel către angajații Poliției de Frontieră să vină cu propriile propuneri.
Comentariile nu au întârziat să apară. În doar 15 ore, numărul lor a ajuns la peste 140.
Iată câteva dintre ele:
Olea Arabaji: Cu siguranță avem nevoie de încălțăminte comodă. Cu cât vom avea mai multă grijă de sănătatea personalului Poliției de Frontieră, cu atât mai calitativ va fi serviciul efectuat.
Vulpe Aurel: Această încălțăminte ar trebui testată la trăinicie pe teren accidentat și apoi să se decidă, deoarece, în prezent, termenele de uzură a echipamentului nu coincind cu calitatea (calitate slabă – termen de uzură mare)
Vadim Suru: Schimbările spre bine sunt binevenite, dar nu uitați că, în ultimii ani, toate achizițiile publice de acest gen au fost trucate, fapt ce a dus la scăderea costului de producție și, respectiv, la scăderea calității, pentru că trebuia să ajungă câte ceva și mai “sus”. Consider că astfel de încălțăminte poate fi produsă în Moldova pentru a susține producatorul autohton.
Lasă un răspuns