Peste doi ani de la ultima vizită la Ungheni: ”Într-un cuvânt, excepțional”

Nu a fost mai bine de doi ani la Ungheni, orașul în care a învățat la Colegiul de Medicină timp de cinci ani. A revenit la sfârșit de august al anului curent, în ziua în care Ungheniul și-a sărbătorit cea de-a 557-a aniversare de la prima atestare documentară.
Impresionată de cele văzute, Vlada Codrițchi, o tânără dintr-o localitate soroceană, care studiază, la momentul de față, jurnalismul la Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, a scris pe pagina sa de facebook cu privire la Ungheni: ”Infrastructura e minunată, e curat și punct… da localuri, da parcuri bine amenajate, terenuri de joacă pentru copii, pentru maturi. Într-un cuvânt, excepțional”, după care a continuat: ”Azi am fost atât de copleșită de emoții, de parcă am venit pentru întâia oara aici! Totul în jur  parcă îmi strigă:”Vlada, mai vină pe aici. Rămâi la noi”.
În concluzie, dânsa a mai spus: ”Tot ce mișcă în Ungheni e spre bine, spre dezvoltare continuă și asta bucură, căci în foarte puține orașe de la noi din țară se vede asta”.
Vlada Codrițchi a făcut, la final, și un apel către ungheneni: ”Nu ezitați, oameni buni, să fiți deschiși la sentimente, mai exact acele de dor, de melancolie, deoarece datorită lor mai avem sentimentul că „nu degeaba am trăit pe această lume”.
Tânăra și-a exprimat speranța că, în următorii ani, Ungheniul să devină și mai atractiv, și mai dezvoltat, și mai curat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *