Recomandările Ambasadei României la Chișinău pentru cei ce merg peste Prut

Fotografie: politiadefrontiera.ro

Fotografie: politiadefrontiera.ro

Ambasada României la Chișinău sugerează cetățenilor care călătoresc în România să se informeze în prealabil, corect și cuprinzător cu privire la timpii de așteptare la controlul de frontieră în toate punctele de trecere.
Recomandările vin în vederea evitării aglomerărilor la tranzitarea frontierei dintre România și Republica Moldova, mai ales în perioada estivală.
Astfel, persoanele care vor să meargă în România pot afla toate informațiile necesare și cât ar putea să dureze controlul de frontieră la toate punctele de trecere utilizând aplicația Trafic on-line a Poliției de Frontieră Române, care poate fi accesată la adresa https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline.
Ambasada României la Chișinău mai menționează că este utilă planificarea judicioasă a călătoriei, fiind recomandată folosirea tuturor punctelor de frontieră existente între România și Republica Moldova, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor.
De notat că cel mai mare flux de călători se atestă la punctul de trecere Leușeni-Albița, după care urmează Cahul și Giurgiulești-Galați.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *