Maia Sandu: Nu voi susține aderarea la PAS a foștilor primari și consilieri PDM

Prim-ministra Maia Sandu spune că nu va susține trecerea primarilor și consilierilor care fac sau au făcut parte din Partidul Democrat către Partidul Acțiune și Solidaritate.
În opinia ei, acești funcționari, dacă vor să candideze la următoarele alegeri locale, să o facă drept candidați independenți.
Declarația a fost făcută în contextul în care mai mulți funcționari din administrația publică locală au anunțat că părăsesc PDM și nu exclud că se vor alătura uneia dintre celei trei formațiuni care se află acum la guvernare – PAS, PPDA și PSRM, transmite IPN, cu referire la o emisiune de la TVC21.
„Noi avem oameni cărora le-a fost foarte greu în opoziție, care ne-au ajutat, care au construit organizațiile teritoriale în pofida faptului că asupra lor erau exercitate presiuni și noi nu considerăm că trebuie să susținem asemenea schimbări. Eu înțeleg că probabil printre acești primari sunt oameni buni, care nu au făcut nimic rău, dar ei pot participa la alegeri drept candidați independenți”, a afirmat șefa cabinetului de miniștri.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *