Raionul Ungheni are un nou președinte – reprezentant al PLDM

Alexandru Ciuvaga

Alexandru Ciuvaga

Întruniți în ședință extraordinară, consilierii riaonali l-au votat în calitate de președinte al raionului pe consilierul PLDM, Alexandru Ciuvaga.
Pro au votat 19 consilieri din cei prezenți, iar 1 s-a abținut.
Reamintim că fosta președintă, Ludmila Guzun, lidera organizației teritoriale a Partidului Democrat, fiind aleasă deputată în Parlament, și-a depus mandatul pe 5 aprilie curent.
Interimatul a fost asigurat de vicepreședinta Iulia Pancu, și ea membră a PDM, aleasă subit vicepreședintă a raionului la finele lui decembrie 2018. Până atunci, a deținut funcția de șefă a Direcției Educație, pe care a preluat-o, în 2015, de la Alexandru Ciuvaga.
Istoria se repetă. Acum, Alexandru Ciuvaga o înlocuiește pe Iulia Pancu, președintă interimară a raionului.
”Vă doresc să continuați ce a fost pe perioada mandatului meu. Măp adresez către consilieri, nu-mi doresc să fiu în coaliție cu acele persoane care au procedat cum a procedat. Doresc succes”, a spus Ludmila Guzun, prezentă la ședința Consiliului raional.
Alexandru Ciuvaga, la rândul său, a notat: ”Este o perioadă scurtă de mandat, dar nu durata contează, ci calitatea guvernării. Evident, s-au făcut lucruri bune, care trebuie continuate. Ceea ce m-a deranjat au fost alegerile din 24 februarie – o rușine pentru țara noastră. Voi face ca alegerile din 20 octombrie să aibă loc în mod democrat. Nu cu scopuri de răzbunare”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *