Liderul PAS Ungheni: ”Blocul ACUM nu va accepta asemenea specimene care, pentru a se menține în funcții, o să-i vândă pe mama și pe tata”

Corneliu Prepeliță

Corneliu Prepeliță, liderul organizației locale Ungheni a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), îi pune la zid pe toți cei care, după căderea regimului lui Plahotniuc, încearcă să se dea bine pe lângă noua guvernare.
”Dacă, până ACUM, toți au stat prin tufișuri, nu s-au împotrivit regimului mafiot, nu au dat dintr-un deget pentru a detrona regimul criminal banditesc, atunci, din aceste momente, au devenit cei mai aprigi luptători împotriva regimului”, scrie dânsul pe pagina sa de facebook, amintindu-le acestora că, în perioada în care cei de la PAS și Platdorma DA, care au format ulterior Blocul ACUM, luptau pentru înlăturarea ”regimului dictatorial de la Ungheni”, ei fluierau cu vuvuzele, îi persecutau și îi intimidau atât pe reprezentanții ACUM, cât și pe membri familiilor lor.
”ACUM văd că dați târcoale pe la ușilor conducerii partidelor DA și PAS din Chișinău pentru a fi înregimentați în echipele respective, pentru că voi ați fost întotdeauna susținători a blocului ACUM, iar argumentele vă sunt chiar de râsul găinilor: așa au fost circumstanțele că ați nimerit în echipa democraților”, mai scrie liderul local PAS, după care adaugă: ”Stăteați falnici și bolfoși și vă fotografiați alături de tătucul vostru Plohotniuc aducîndu-i plecăciuni și lauri”.
Dânsul nu a pregetat să le amintească acestora cum, în ziua alegerilor parlamentare, stăteau la secțiile de votare și îi impuneau pe cetățeni ”să voteze pentru cei 3 trandafiri” sau cum îi obligau pe cetățeni să participe la diferite proteste..
”Dragilor funcționărași, o să vă convingeți că blocul ACUM nu va accepta asemenea specimene care, pentru a se menține în funcții, o să-i vândă pe mama și pe tata”, a mai scris dânsul, anunțând, totodată: ”Din aceste clipe, aderarea la PAS Ungheni va fi realizată printr-un filtru dublu: biroul și reprezentanți ai sociatății civile din raion”.

 

5 Comments

 • Oamenii deja nu va acceapta pe voi, tilharii natiunii ce ati promis una inainte de alegeri si acum faceti cu totul altceva! De ce Slusari nu publica raportul Kroll 2? Ori acolo figureaza persoane din PSRM?

  Reply
 • Cei cu multe fețè , care au fost sub aripa lui Plaha e cazul să-și caute de păcatele
  lor in continuare.Trenul a plecat pentru fățarnici și lași.

  Reply
 • Si earasi promovare blocului PAS cuDA.
  Expresul oare nu va-ti saturat.Mii rusine…Ceva ani in urma ati avut verticalitate dar acum am impresia ca lucrati doar la comanda.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *