FOTO | La Călărași a fost deschis Centrul Social ”Speranța”

La sfârșit de săptămână, pe 5 iulie, la Călărași a fost deschis Centrul Social ”Speranța”.
Proiectul a fost realizat de Consiliul Raional Călărași, cu sprijinul financiar al Organizației Filantropice United Medical Forces ”PRO HUMANITATE” din Germania.
Astfel, Organizația Filantropică United Medical Forces ”PRO HUMANITATE” a venit cu o contribuție de 80 mii euro,  iar Consiliul raional Călărași a oferit 12 mii 500 de euro.
Costul total al proiectului constituie 92 mii 500 euro.
La evenimentul de inaugurare a instituției au participat cetățeni ai raionului Călărași, autoritățile publice locale, reprezentantul Ambasadei Germaniei în Republica Moldova, Dirk Harting, dar și Maria Luchian de la Organizația ”PRO HUMANITATE”, originară din satul Căbăiești, Călărași. 
”Vrem să ajutăm persoanele în etate din raion să îmbătrânească activ”, a declarat Sergiu Artene, președintele raionului Călărași.
De subliniat că crearea acestui centru s-a numărat printre obiectivele Programului ”Elaborarea mecanismelor și îmbunătățirea calități serviciilor sociale” în cadrul Planului de acținuni din Strategia de dezvoltare integrală a raionului Călărași pentru anii 2013-2020.
Un articol mai amplu despre deschiderea Centrului social ”Speranța” citiți ediția din 12 iulie a  ziarului EXPRESUL.
Vedeți mai jos o galerie FOTO de la eveniment.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *