Ex-președinta raionului Ungheni: ”Nu trebuie să puneți să fiu urmărită, ascultată”

Ludmila Guzun

Ludmila Guzun

La o zi după ședința extraordinară a Consiliului raional Ungheni, când a fost ales un nou președinte de raion, predecesoarea sa, Ludmila Guzun, în prezent deputată în Parlament, reacționează dur.
Într-o postare pe pagina sa de facebook, dânsa se arată dezamăgită de foștii săi colegi, ”care au venit, la timpul potrivit în echipă doar pentru a-și păstra fotoliile, azi sărind deja în alta barcă, care, speră dânșii, să le asigure și mai departe confortul, fotoliile”.
Referindu-se la relația cu partenerii de coaliție raională, a subliniat că s-a străduit să fie corectă, doar că ei au ales să trădeze, explicând că „așa sunt circumstanțele”.
Ludmila Guzun nu a pregetat să vorbească și despre rolul autorităților de orice nivel:”Am crezut tot timpul că rolul este de a soluționa problemele cetățenilor”.
”Sarcina celor care au venit este de a căuta materiale compromițătoare, de a aduna denunțuri? Nu avem pentru aceasta organe de control, de drept?”, a întrebat, după care a adăugat: ”Nu trebuie să puneți să fiu urmărită, ascultată. Sunt gata să răspund pentru orice decizie, activitate pe care am realizat-o, doar în fața cetățenilor”.
La final, a făcut aluzie la o postare anterioară a colegului său din Parlament și fost contracandidat în Circumscripția uninominală nr. 16 Ungheni, Octavian Țîcu, care a srcis următoarele: ”Așteptăm demisia și investigarea „Troicii de la Ungheni” – Iulia Pancu, Igor Vrănescu și Petru Gherasimov, cât și cercetarea implicării deputatei Ludmila Guzun în intimidarea și persecutarea opoziției, soldate cu arestarea lui Gheorghe Petic, cu fabricarea dosarelor contra lui Corneliu Prepeliță și cu destituirea mai multor profesori și directori de școală doar pentru faptul că au avut alte viziuni politice decât cele ale guvernării oligarhice”.
”Regret, va respectam”, a scris Ludmila Guzun.
Reamintim că Ludmila Guzun este și lidera organizației teritoriale Ungheni a Partidului Democrat.
Vedeți cele doiă postări integral

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • Cred , ca dna Ludmila Guzun a uitat ca pe cînd a fost președinte de raion a făcut ca un grup de tineri cu disabilitati locomotorii să stea acasă, fără a mai fi implicati in careva activități.
    M-au hărțuit jumate de an si mi-au cerut demisia, după ce am contribuit la dezvoltarea comunității cînd a fost nevoie.
    Am rămas fără loc de munca la vîrsta de 62 ani, cu toate că am avut dreptul sa lucrez in acea instituție pînă la vîrsta de 65 ani.
    Dumnezeu le pune pe toate la loc asa cum stie mai bine, cred să aveți realizări frumoase , dar sa stiti ca persoanele care suferă cel mai tare sunt acelea care le-ați făcut viața tristă.

    Reply
    • Maria Calchei Ei nu sau gindit , și nici no sa se gindeasca la necesităților copiilor astea , ii dor undeva nu le pasa, nu conștientizează ei ce înseamnă un copil cu unele problemuțe, pentru dmv plecarea a fost mai buna căci succesul vii garantat sunteți un om special , dar păcat de copilași….

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *