Cum își apreciază primarul de Sipoteni activitatea sa în ultimul mandat

Vasile Rață, primarul de Sipoteni, cea mai mare localitate rurală din raionul Călărași, se declară mulțumit de cele realizate în ultimul său mandat.
Într-un interviu pentru EXPRESUL, la întrebarea: ”Cum ați caracteriza ultimul dumneavoastră mandat de primar?”, dânsul a răspuns: ”Foarte bun. Am reușit să realizăm multe lucruri frumoase pentru comună, să atragem investiții mari, să implementăm proiecte utile pentru comunitate”.
Printre cele realizate, Vasile Rață a ținut să menționeze  deschiderea grădiniței, construcția căreia începuse încă în anul 1987. În 2015, lucrările au fost realuate și, datorită ajutorului financiar acordat de Guvernul României, construcțai a fost dusă la bun sfârșit în anul 2018.
O altă realizare, potrivit primarului, este construirea stației de epurare și a sistemului de canalizare în localitate.
Fiind întrebat dacă va încerca să obțină încă un mandat de primar, al treilea la număr, dânsul a evitat să dea un răspuns clar, chiar dacă până la data alegerilor locale din acest an, 20 octombrie, au rămas doar trei luni.
”Decizia mea va depinde de voința oamenilor. Dacă voi simți că mă vor în continuare, voi mai candida; dacă nu – mă voi retrage”, a spus.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *