Alexandru AMBROS, primarul de Ungheni. Va mai candida sau nu pentru un nou mandat?

Alexandru Ambros

Alexandru Ambros

Într-un interviu pentru EXPRESUL, primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, s-a declarat mulțumit de cele realizate în ultimul său mandat, al treilea la număr. 
”Dacă e să compar cu celelalte două mandate, rezultatele din ultimul mandat sunt mult mai bune, iar investițiile – cu mult mai mari”, a spus dânsul, după care a punctat: ”Sper să finalizăm tot ceea ce ne-am planificat, iar tensiunile din societate să nu afecteze nicidecum proiectele noastre”.
Dânsul s-a referit, în mod special, la reabilitarea drumurilor din municipiul Ungheni, pentru care au fost planificate  22 milioane de lei, inclusiv din Programul ”Drumuri bune pentru Moldova 2”. ”Sper ca actualul  Guvern să ne susțină”, a spus.
Primarul a amintit și de numeroasele proiecte finanțate din bani europeni, și de ”sumele colosale” ce vor veni din fonduri europene în următorii ani.
”Deci, aș putea spune că a fost un mandat de succes”, a concluzionat dânsul.
Fiind întrebat dacă va încerca să obțină și al patrulea mandat de primar, Alexandru Ambros a spus: ”La momentul de față, nu vă voi da un răspuns, căci nu am o decizie definitivă”.
La întrebarea ”De ce ar depinde această decizie?”, a evitat să răspundă, menționând doar că ar rămâne dezamăgit, dacă numeroasele eforturi care s-au făcut până acum s-ar solda cu tărăgănări sau cu întreruperi.
”V-ar părea rău să lăsați proiectele începute pe mâna altuia?”, a urmat o nouă întrebare, la care primarul de Ungheni a avut următorul răspuns: ”Nu. Știu bine: oameni de neînlocuit nu există. Este foarte multă lume bună, care poate continua cele începute. Problema e alta: cei care ar putea nu prea vor, iar cei ce vor, nu prea pot”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

8 Comments

    • Galina Binzaru ce face doamna pentru oraș?ceia ce se face acum trebuia sa fie finalizat chitiva ani in urma .da de avere nu vati pus întrebarea ce are?ca dor nu degeaba a fost închis și apoi a trecut la PDM

      Reply
    • Bmaks Maxim sa făcut foarte mult in orașul Ungheni , da mai deschideți oleacă ochii . Foarte ușor de comentat și de ponegrit pe om. Lăsați fiecare sa se ocupe cu meseria lui.

      Reply
    • Galina Binzaru da ca are firme care ii aduc bani mari asta-i normal da?si dosare penale asta tot ii tat normal dumnevoastra aveți ceva comun cu cei de la orhei “ei șî și dacă o furat da el face”îmi pare rău de așa populație hoțul unde trebuie sa stea?

      Reply
    • Bmaks Maxim e naselu de aceea îl apară în plus firma soțului ei și a softului tot stau la treacă primăriei. Ban la ban trage și neam la neam. Dacă pleacă nasu sasa atunci vor câștiga și alții licitațiile sau contracte de achiziție.

      Reply
  • …”primarul schimbă partidul, dar năravul ba” … , poate doar indicativele “proiectenuvelelor” … “Drumuri “bune” pentru moldova 1,2,3…”.
    … decizia… depinde de … partidele de la guvernare, care trebuie doar să ia în considerare motoul primarului înCă în funcție: …”cei care ar putea nu prea vor, iar cei ce vor, nu prea pot”…, fără să specifice partea care îl caracterizează, bineînțeles nociv pentru orice comunitate în curs de dezvoltare.
    Poate să candideze “independent”, desigur dacă “vrea și poate” ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *