Democrații din Ungheni vor alegeri parlamentare anticipate. Vezi declarația lor

Partidul Democrat din Moldova a iniţiat o campanie de colectare a semnăturilor în toată ţara pentru demiterea lui Igor Dodon, pe motiv de trădare de Patrie, finanţare ilegală din exterior a PSRM şi uzurpare a puterii în stat.
Campania a fost lansată întru realizarea cerinţelor celor 30 de mii de oameni, care la 9 iunie 2019 au participat la un protest paşnic, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pentru apărarea constituţionalităţii şi au adoptat Rezoluţia pentru Apărarea Ţării.
Și câțiva primari din raionul Ungheni, în frunte cu vicepreședinta raionului, Iulia Pancu au semnat așa zisa Declarație pentru apărarea Republicii Moldova: ”În calitate de reprezentanți ai cetățenilor, aleși prin vot direct și având încrederea acestora, declarăm în fața poporului suveran următoarele: Condamnăm, cu fermitate toate actele de trădare de țară ale lui Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase. Tentativele de uzurpare a puterii de stat ale trădătorilor Dodon, Sandu și Năstase, din data de 8 iunie 2019, au fost stopate de către Partidul Democrat din Moldova.
Noi, primarii și președinții de raioane, semnatari ai prezentei Declarații, recunoaștem ca fiind legitim guvernul actual, condus de prim-ministrul Pavel Filip, Votul din Parlament al PSRM-ACUM este unul ilegal, încălcând toate dispozițiile Constituției Republicii Moldova, ale legilor țării și încălcând voința poporului.
Noi, primarii și președinții de raioane luăm act de Decretul privind stabilirea datei alegerilor parlamentare anticipate, respectiv 6 septembrie 2019…”

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

49 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *