"Expresul" comparat cu… "Excalibur". Cine a spus-o și unde

Luni dimineața, pe pagina de facebook Căbăiești 1429 a fost postat un mesaj despre EXPRESUL.  
”Ziarul „Expresul” are o vârstă relativ tânără, dar cu o gamă largă de informații importante, actuale și neapărat benefice. Prin conținutul său frumos interpretat, acest ziar regional ne aduce la cunoștință minunatele aspecte ale vieții cotidiene, sfaturi și recomandări, abordări realiste și documentare, interviuri inedite.
Ieșit ca și oțelul din flacăra creatoare, „Expresul” este un „Excalibur” al vremurilor noastre, destinat să reziste în fața marilor exigențe ale diversității informaționale”, se arată în mesajul respectiv.

Notă:
Excalibur este sabia legendară a regelui Arthur, uneori fiindu-i atribuite puteri magice.

”Cu gândul la „Expres” lumina zilei pare mai blândă, iar cafeaua mai aromată, ploile mai frumoase, iar oamenii mai buni”, mai scrie autorul, Ciprian Muntean.

Potrivit lui, ”Expresul” ajunge de fiecare dată la sufletul omului, la timpul potrivit, cu mesajul potrivit. Ziarul este impresionant atât din punct de vedere stilistic și gramatical, cât și al structurii așezării în pagină. Limbajul se distinge prin simplitate, acuratețe și stil. Conținutul informativ este de necontestat, originalitatea lexicului mi-a atras atenția.
”Abonații acestui ziar, dar și urmăritorii site-ului web, rămân cei mai fideli prieteni ai Expresului, bucurându-se de noutate și actualitate.
Apreciez efortul depus de jurnaliști și redactori, precum și al tuturor angajaților care ne-au încântat mereu cu noi perspective și idealuri. Succes, dragi făuritori și colaboratori ai Expresului! Să ne surprindeți și în continuare cu informații noi și utile”, și-a încheiat mesajul căbăieșteanul, după care a reamintit celebrul citat: „Un om informat este un om puternic”.
Textul este însoțit de o fotografie realizată de un alt căbăieștean,  Stas Diacon.

Fotografia realizată de Stas Diacon

De notat că nu a existat o anumită ocazie pentru un astfel de mesaj, cum ar fi, spre exemplu,  Ziua presei sau ziau apariției primului număr al publicației.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *