O primă întâlnire parlamentară a deputatului Igor Munteranu cu locuitorii orașului Călărași. Când, unde și de ce

Igor Munteanu

Igor Munteanu

Proaspătul deputat din partea Blocului Politic ACUM (DA-PAS), Igor Munteanu, și-a planificat o primă întâlnire parlamentară cu cetățenii orașului Călărași.
Evenimentul este preconicat pentru marți, 16 aprilie, între ora 11.00 și 14.00 la Primăria Călărași.
”La această întâlnire mi-aș dori să discutăm chestiuni specifice și de interes general. Sunt deschis tuturor opiniilor și năzuințelor dumneavoastră, pentru că doar în acest fel, deputații pot fi mai eficienți și mai aproape de nevoile dumneavoastră”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook, precizând, totodată: ”Împreună suntem peste 380.000 de cetățeni, care am votat pentru Blocul Politic ”ACUM” (DA-PAS) și asta la o participare de vot sub 50%”.
Igor Munteanu a candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie curent în Circumscripția nr. 15 Călărași. Deși nu a obținut numărul necesar de voturi pentru a se clasa pe locul I și a reprezenta această circumscripție în Parlament, el obținând 29,84% (8317 voturi), totuși a decis să se țină de cuvânt și să viziteze cât mai multe localități ”pentru  a mulțumi cetățenilor pentru atitudinea și ideile lor, în folosul unei guvernări mai bune și mai drepte”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *