O nouă etapă în comunicarea cu cetățenii. Deocamdată, doar cu… 179

Primăria comunei Zagarancea din raionul Ungheni a dat startul unei ”noi etape de comunicare cu cetățenii”, vorba primarului Mihai Burlacu.
Pe 2 aprilie, a fost inaugurată, pe facebook.com, pagina oficială a primăriei. ”Sper că fiecare locuitor al comunei Zagarancea va fi mai receptiv în distribuirea de informație, implicare și opinii! Să fie cu Doamne-ajută!”, a menționat, în mesajul său, primarul.
La o săptămână de la lansarea paginii oficiale, Primăria comunei Zagarancea a adunat 179 de prieteni și a postat aproape 30 de fotografii de la diverse evenimente ce au avut loc în comună, fotografii ce imortalizează diverse locuri importante, printre care muzeul în aer liber de la Zagarancea, biserica din localitate, drumul de ocolire a orașului Ungheni care trece pe teritoriul comunei Zagarancea.
Cel mai recent mesaj plasat, pe 6 aprilie, i se adresează proaspetei deputate Ludmila Guzun, care și-a depus, în ajun, mandatul de președintă a raionului Ungheni.
”Primăria comunei Zagarancea va aduce mulțumiri pentru sustinerea oferită în implementarea proiectelor de 9 miloane lei. Vă dorim sănătate și succese! Avem încredere în dumneavoastră în activitatea de parlamentar. Doamne ajută!”, se arată în mesajul respectiv.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *