Călărășenii sunt deja cu gândul la calendarul pentru 2020-2021. Ce va conține

Sunt făcute totalurile

Sunt făcute totalurile

Creațiile unor copii talentați din Călărași se vor regăsi în calendarul pentru anii 2020 – 2021,  editat de primăria orașului Călărași.
Despre aceasta a comunicat Aurica Amariei, specialist tineret și sport în cadrul primăriei.
Lucrările au fost selectate urmare a concursului de desen pentru copii şi elevi ”Spunem sportului  DA în familia mea!”, pe care l-a organizat primăria Călărași în perioada 12-25 martie.
Potrivit Auricăi Amariei, interesul pentru acest concurs a fost sporit. Per total, au fost înregistrate 223 de lucrări ale copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 19 ani, care învață în instituțiile de învățământ din orașul Călărași.
Juriul, format exclusiv din profesioniști, a avut sarcina deloc ușoară să aleagă lucrările cele mai bune, originale și creative.
De notat că lucrările au fost foarte diferite, la fel și tehnicile utilizate, copiii folosind deopotrivă acuarela, creionul sau peniţa.
În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, s-au oferit atât dimplome, cadouri, cărți, ustensile de desen, cât și premii bănești. Totodată, cele mai bune creaţii vor fi expuse în cadrul expoziţiilor și vernisajelor din oraș, iar o parte din ele vor fi incluse în calendar.
Doina Harea


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *