Gunoiul îi afectează pe toți. Ce soluții văd primarii de Buda și Căbăiești

O parte din gunoiștea neautorizată de la Ursari

O parte din gunoiștea neautorizată de la Ursari

Câțiva tineri din Căbiești, raionul Călărași  au întocmit o petiție, în care se menționează: ”Noi, locuitorii satului Căbăiești, venim cu solicitarea către autoritățile publice locale de a soluționa într-un termen cât mai restâns problema gunoiștii de la marginea satului Ursari, care se află în nemijlocita apropiere de satul Căbăiești”.
Au mers cu ea din casă în casă și au colectat peste o sută de semnături, după care petiția a fost transmisă Primăriei comunei Buda, din care face parte și satul Ursari.
Potrivit primarei de Buda, Tatiana Timofti, o echipă de muncitori deja a mers la fața locului și a adunat gunoiul. ”Ne dorim foarte mult să construim o gunoiște autorizată în regiunea noastră, împreună cu alte primării”, a spus dânsa, după care a adăugat: ”Cred ca acest lucru este posibil atâta timp cât în implementarea proiectului vom respecta toți pașii necesari și vom veni cu argumente convingătoare”.
Și primarul de Căbăiești, Vasile Crudu, a spus că ține în vizor această gunoiște, mai ales că îi afectează direct pe căbăieșteni.
”Noi avem o gunoiște autorizată în sat și câteva neautorizate. În permanență facem ordine la gunoiștile neautorizate. Suntem în permanentă legătură și cu doamna primar de la Buda”, a specificat primarul de Căbăiești.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Gunoiște autorizată în Căbăiești ?? Imaginar sau Real !!! Ele nici neautorizate nus, totul se arucă în râulețul Răcătău, un afluentar al râului Bâc. Foarte trist… Bravo tinerilor care totuși le pasă și se implică. Așteptăm rezultatele primarilor !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *