Alexandru Ambros, primarul de Ungheni, a acordat un interviu pentru presa română. Care a fost ocazia și despre ce a vorbit

Alexandru Ambros
Alexandru Ambros

Alexandru Ambros
Alexandru Ambros

Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a participat, săptămâna trecută, la summit-ul tehnologiei și antreprenoriatului, organizat de Uniunea Europeană la Cluj-Napoca, el fiind invitat de omologul său clujean, Emil Boc.
Jurnaliștii locali nu au ezitat să-i solicite un interviu pentru ziarul ”Făclia”.
Fiind întrebat în ce măsură crede că drumul european al Republicii Moldova mai este un lucru cert, Alexandru Ambros a răspuns: ”Drumul spre Uniunea Europeană al Republicii Moldova nu este compromis nicidecum. Integrarea Europeană și Acordul de Asociere al Republicii Moldova cu UE va rămâne valabil, indiferent de cine va veni la guvernare”.
Dânsul a vorbit și despre relațiile speciale cu municipiul Cluj-Napoca și ajutorul primit de la Consiliul Municipal în ultimii ani. Este vorba de suma de 200 mii de euro, acordată Ungheniului pentru construcția Orășelului copiilor, numit ”Micul Cluj”, și reabilitarea intrării și aleii principale în Parcul Central, alee ce va fi numită ”Cluj-Napoca”.
”Vreau să vă spun că municipiul Cluj-Napoca are o inimă mare, care bate atât de tare, încât se aude și la Ungheni prin proiectele care au fost deja implementate”, a specificat primarul de Ungheni.
Alexandru Ambros s-a referit și la proiectele de viitor, ce vor fi realizate în parteneriat cu municipiuyl Cluj-Napoca.
”Pe viitor, noi ne dorim să punem în contact instituțiile noastre educaționale. În acest sens, am avut o vizită la Universitatea „Babeș Bolyai”. De asemenea, vrem să dezvoltăm relațiile la nivelul învățământului preuniversitar, dar și relațiile dintre grupurile profesionale”, a spus dânsul.
Interviul integral îl puteți citi AICI.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *