O cunoscută interpetă susține că a șocat-o publicul unghenean

Silvia Zagoreanu

Silvia Zagoreanu

Foarte cunoscută și apreciată de iubitorii de folcoor, interpreta de muzică populară, Silvia Zagoreanu, care este, de un an, și directoarea Palatului de Cultură din Ungheni, afirmă că nu a reușit încă să înțeleagă pe deplin publicul unghenean.
”M-a șocat la început, recunosc”, a declarat dânsa într-un interviu pentru ziarul EXPRESUL, explicând, totodată, și de ce: ”Dacă anunți intrare liberă la vreun spectacol, nu vin. Dacă stabilești o anumită taxă pentru a intra la spectacol, tot nu vin și încă te mai critică”.
Palatul de Cultură din Ungheni are două săli de spectacole, una – de circa 900 de locuri, iar a doua – de 250 de locuri. Cu toate acestea, aici au loc destul de rar spectacole, motivul fiind cel invocat de Silvia Zagoreanu.
Acum câțiva ani, la Ungheni a fost contramandat un concert care urma să fie susținut de celebrul Fuego, din cauza numărului foarte mic de bilete vândute. Nici în anul care a trecut publicul unghenean nu s-a grăbit să vină în număr mare la spectacolele anunțate de Palatul de Cultură.
”Nu știu ce gândesc oamenii. Nu am înțeles ce vor oamenii din Ungheni. Consider că spectatorii trebuie să se obișnuiască să respecte munca unui artist”, a subliniat Silvia Zagoreanu.
Citiți intevriul integral cu Silvia Zagoreanu în una din edițiile viitoare ale ziarului EXPRESUL.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *