Mesajul lui Igor Munteanu către ”oamenii deosebiți de la Călărași și Ungheni”: ”Ne vom revanșa în anul 2019”

Igor Munteanu

Candidatul Blocului Electoral ACUM DA și PAS, Igor Munteanu, a adresat un mesaj pentru alegătorii din circumscripția nr. 15 Călărași.
”Muțumesc tuturor oamenilor deosebiți de la Călărași și Ungheni, care m-au votat pe mine și Blocul ACUM în alegerile din 24 februarie. Din păcate, regimul oligarhic a făcut totul pentru a schimba după bunul său plac sistemul electoral, a mutilat frontierele circumscripțiilor electorale și a încurajat sateliții săi politici să desfășoare ample acțiuni de mituire a alegătorilor.
Este convingerea mea fermă că aceste alegeri recente nu pot fi numite nici libere și democratice”, a menționat dânsul pe pagina sa de facebook.
”Am pierdut cu o diferență de 2232 de alegători față de candidatul PD, care a exploatat fără scrupule toate resursele statului capturat. Noi, în schimb, am câștigat în toate secțiile electorale din Călărași pe liste naționale și circumscripție, pierzând din păcate multe dintre localitățile pe care nu ar fi trebuit să le pierdem”, a mai spus, după care a subliniat: ”Ne vom revanșa în anul 2019 printr-o strategie mai bună și mai eficientă”.
Igor Munteanu a trasat și niște sarcini pentru alegerile locale, care ar putea avea loc la finele acestui an: ”Trebuie:
1. Să câștigăm primăria orașului Călărași,
2. să obținem majoritatea în consiliile din cele mai importante localități Ungheni-Călărași,
3. să scoatem de la guvernare regimul oligarhic, care a călcat în picioare orice standarde electorale cunoscute”.
La final, a mai punctat: ”Acceptând să fac parte din echipa comună a Blocului Electoral ACUM voi rămâne obligat să promovez interesele tuturor oamenilor de bună credință din Călărași și Ungheni, să creăm împreună condițiile necesare și suficiente pentru schimbarea pe care v-am promis-o”.

 
Igor Munteanu a candidat pe Circumscripția nr. 15 Călărași, unde a obținut un scor de 29,84%, clasându-se pe locul doi după candidatul PDM, Nicolae Ciubuc. .
Chiar dacă nu a câștigat în circumscripția uninominală, dânsul va fi în Parlament, trecând pe listele Blocului ACUM DA și PAS.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *