Fost prim-ministru cu rădăcini călărășene: ”Sincere felicitări, PD și PSRM! În sfârșit, veți avea o opoziție veritabilă”

Ion Sturza, al patrulea prim-ministru al Republicii Moldova, în perioada 19 februarie 1999 – 12 noiembrie 1999, originar din satul Pîrjolteni, raionul Călărași, a ținut să felicite într-un mod original Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, pentru performanțele lor în alegerile din 24 februarie curent.
”Ce să zic?
Sincere felicitări, PD și PSRM!
În sfârșit, veți avea o opoziție veritabilă. ACUM pe bune vine Andrei Năstase, Maia Sandu, Dumitru Alaiba, Liviu Vovc, Maria Ciobanu & Co. Dar și Igor Munteanu, Octavian Țâcu, Oazu Nantoi și alții nu sunt mai prejos. Vor avea grijă ca guvernarea voastră să fie una performantă și în interesul oamenilor.
E bine pentru sănătate, pentru condiția fizică și psihică a maselor guvernatoare”, a postat dânsul pe pagina sa de Facebook.
Nu a uitat să-i transmită un mesaj și lui Ilan Șor, cu care a avut, în ultimii ani, schimburi acide de replici.
”E ora lui de glorie. Aviația va zbura într-o direcție. Procurorii în alta…
Mai știi, se poate întâmpla ca în așa condiții de maximă performanță la următoarele alegeri să luați 110%”, a spus dânsul.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

  • IN sfarsit , oare au inteles si candidatii PL .,PNL ECOLOGIE ,ANTIMAFIE si altele…cine sunt ei intradevar,cat de unionisti sunt ,cat de mult au vrut binele tarii ????

    Reply
  • Blocul electoral ACUM creatia sacilor cu bani ale Oligarhilor Victor Topa si Vlad Filat.
    Iata faptul care v-a si determina continutul targului dintre fractiunea parlamentara ACUM si Majoritatea din viitorul Parlament a lui Vlad Plahotniuc.Asa ca inteersele personale ale Oligarhilor Filat si Topa vor predomina in acest targ din Parlament. Iar,menirea voastra,frati moldoveni ca umplutura la proteste si mitinguri,cit si in calitate de aruncatori de voturi in urnele elctorale s-a terminat!

    Reply
  • Rezultatele alegerilor au aratat cu prisosinta urmarile schimbarii legislatiei electorale de gruparea Plohotniuc-Ulinici si Dodon. L-au mai facut deputat si pe companionul la furtul miliardelor, Sor – sa poata eschiva de raspunderea penala. Cu talharii care vor crea „majoritate parlamentara”, si mai scarboasa, ca dupa 2014, n-o sa faca coalitie nimeni – cred ca si occidentul n-o sa colaboreze.Acuma cei din UE si SUA vor avea pe cine sustine in parlamentul RM – opozitia veritabila proeuropeana.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *