Candidatul PL în Cicrumscripția nr. 16 Ungheni: ”Mă retrag din scrutin în favoarea candidatului care nu se lansează în speculații despre Unire, dar o va înfăptui zilnic”

Alexandru Brînză, candidatul Partidului Liberal în Circumscripția nr. 16 Ungheni s-a restras din cursa electorală pentru un fotoliu în Parlament.
Cu câteva minute în urmă, dânsul a făcut următoarea declarație:
”În baza cererii depuse de mine, ieri,printr-o hotărâre de judecată, am fost retras din cursa electorală în circumscripția numărul 16 Ungheni.
A fost o decizie asumată pe care am luat-o din considerentul că actualul scrutin este unul dintre cele mai murdare de interese obscure.
Am făcut-o, deoarece nu am avut magazine sociale ca Șor, nu am avut colete cu paste și cartofi, cu șampanie, nu am fost un guraliv care a tot vorbit despre Unire ca acum să uite de acest sfânt ideal.
Tot ce am făcut pentru raionul Ungheni se vede cu ochiul neînarmat. În calitatea mea de vicepreședinte al raionului Ungheni am  conectat sate întregi la rețeaua de apă potabilă, am edificat canalizarea în așezările uitate de lume, am contribuit prin eforturile depuse la atragerea investițiilor pentru reparația școlilor și a grădinițelor.
Esențialul, am avut un obiectiv permanent: realizarea proiectelor transfrontaliere, semnarea acordurilor de înfrățire cu localitățile de peste Prut, a declarațiilor de Unire. La acest capitol raionul Ungheni este primul  în întreaga R.Moldova.
Convingerea mea fermă e că în această luptă inegală în care s-a vorbit, dar nu s-a făcut mai nimic, de fapt, am  avut obligația de a pregăti  populația pentru confruntările din scrutinul local. Dar în condițiile în care tineretul pleacă zilnic cu sutele din R.Moldova, inclusiv din raionul Ungheni, consider că este prioritară concentrarea mea pe realizarea unor proiecte mari cu ajutorul fraților de peste Prut.
Unul dintre cele mai mari proiecte, așa după cum am scris în programul meu electoral, rezidă în dezvoltarea pe suprafețe însemnate a  agriculturii ecologice cu apă din râul Prut. Nu mai puțin importantă mi se pare dezvoltarea turismului agrar. Pentru  implementarea acestor proiecte va trebui să mă aflu în permanență în raion, dar și în județele României.
Mi-am apreciat șansele ca să trag o singură concluzie: mă retrag în favoarea candidatului care va promova în Parlamentul de la Chișinău aceste proiecte. Voi pune personal umărul pentru a le materializa spre binele oamenilor.
Desigur, înaine de orice, vă îndemn să votați lista națională a Partidului Liberal care este, o listă a unei noi generații ce va pune temelia solidă a Reîntregirii.
Alexandru Brînză
22 februarie 2019”
Alexandru Brînză este vicepreședinte al raionului Ungheni, iar în buletinul de vot urma să fie al șasele. mai multe despre el vedeți aici https://www.expresul.md/2019/02/21/pe-cine-alegem-circumscriptia-nr-16-ungheni-cine-este-candidatul-partidului-liberal/
Cetățenii cu drept de vot din Circumscripția nr. 16 vor putea alege candidatul preferat din cei cinci rămași în cursă: Ludmila Guzun (PDM), Antonina Baraniuc (Partidul Șor), Ghenadi Mitriuc (PSRM), Octavian Țîcu (ACUM) și Haralampie Chirilov (PCRM)


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *