Mesaj de la Gheorghe Petic pentru Plahotniuc: „În celula nr. 54 mai este un pat…”

„Este o sentință falsă care bate în adresa tuturor”, reflectă mesajul fostului polițist de frontieră, aflat în arest preventiv, Gheorghe Petic, pentru cetățeni.
Totodată, dânsul a ținut să menționeze că este ținut, în continuare, în condiții inumane și groaznice, vedeți VIDEO pe  Unimedia.info
„E puțin pe Gheorghe Petic să-l pui la pușcărie. Orice sentință pe care mi-ați dat-o este un circ pus de Plahotniuc și de PD la cale.
Este o sentință falsă care bate în adresa tuturor cetățenilor pentru ca nimeni să nu deschidă gura”, a declarat Petic.
Dânsul a ținut să menționeze că este ținut, în continuare, în condiții inumane și că practic nu mănâncă nimic. Mai mult, fostul polițist de forntieră a susținut că nu are acces nici la medic.
„Mesaj special pentru Plahotniuc: În celula nr. 54 mai este un pat special pentru Plahotniuc. Te aștept. Ne va fi foarte vesel”, a conchis Gheorghe Petic.
Menționăm că la data de 16 ianuarie fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, ce se află în arest preventiv fiind acuzat de viol, și-a obținut certificatul de integritate, astfel, dânsul poate candida la alegerile parlamentare din 24 februarie din partea Blocului electoral ACUM.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *