Mesaj de la Gheorghe Petic pentru Plahotniuc: „În celula nr. 54 mai este un pat…”

„Este o sentință falsă care bate în adresa tuturor”, reflectă mesajul fostului polițist de frontieră, aflat în arest preventiv, Gheorghe Petic, pentru cetățeni.
Totodată, dânsul a ținut să menționeze că este ținut, în continuare, în condiții inumane și groaznice, vedeți VIDEO pe  Unimedia.info
„E puțin pe Gheorghe Petic să-l pui la pușcărie. Orice sentință pe care mi-ați dat-o este un circ pus de Plahotniuc și de PD la cale.
Este o sentință falsă care bate în adresa tuturor cetățenilor pentru ca nimeni să nu deschidă gura”, a declarat Petic.
Dânsul a ținut să menționeze că este ținut, în continuare, în condiții inumane și că practic nu mănâncă nimic. Mai mult, fostul polițist de forntieră a susținut că nu are acces nici la medic.
„Mesaj special pentru Plahotniuc: În celula nr. 54 mai este un pat special pentru Plahotniuc. Te aștept. Ne va fi foarte vesel”, a conchis Gheorghe Petic.
Menționăm că la data de 16 ianuarie fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, ce se află în arest preventiv fiind acuzat de viol, și-a obținut certificatul de integritate, astfel, dânsul poate candida la alegerile parlamentare din 24 februarie din partea Blocului electoral ACUM.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *