La festival, la Konin, în Polonia. A început înscrierea

Centrul de Cultură și Primăria orașului Konin din Polonia au expediat o invitație pentru copiii talentați și colectivele artistice din municipiul Ungheni, pentru a participa la cea de-a 40-a ediție a Festivalului Internațional de cântec și dans pentru copii din orașul Konin, care se va desfășura în perioada 5 – 9 iunie.
La festival pot participa soliști și colectivele artistice. Copiii participanți trebuie să aibă vârsta de până la 16 ani. În plus, doritorii de a participa la festival trebuie să  completeze un formular de înregistrare până la data de 27 ianuarie.

De notat că organizatorii vor asigura costul de cazare și alimentație pentru perioada șederii în Konin a cel mult 30 de persoane din Ungheni. Cheltuielele de transport vor fi acoperite de către participanți.
Festivalul Internațional de cântec și dans pentru copii din orașul Konin este unul
dintre cele mai mari evenimente culturale din Polonia. Anual, aproape 2000 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani din diferite părți ale lumii participă la acest festival.
În anii 2008 – 2011, la Festivalului Internațional de cântec și dans pentru copii din Konin a participat și Studioul Do-Re-Mi din Ungheni.
Mai multe detalii, Regulamentul de participare și Formularul de înregistrare pot fi găsite la www.festiwaldzieciecy.pl sau www.kdk.konin.pl
Cei interesați pot telefona și la Primăria Ungheni, telefon de contact: 0236 27439.
Reamintim că Ungheniul este înfrățit cu orașul Konin din mai 2006.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *