Cum vor lucra instituțiile medicale de Crăciun

Imagine simbol

Pe 7 și 8 ianuarie, toate instituțiile vor activa în regim obișnuit, asigurând o vigilență sporită în acordarea asistenței medicale populației în volumul deplin, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
Totodată, vor fi asigurate rezervele necesare de medicamente, consumabile, produse alimentare și petrolifere pentru activitatea neîntreruptă a instituțiilor medicale în zilele menționate.
Agenția Națională de Sănătate Publică, va asigura supravegherea sporită a regimului sanitaro-epidemiologic a obiectivelor cu risc sporit și va efectua măsuri de profilaxie  a izbucnirilor de boli infecțioase.
Centrul Național de Transfuzie a Sîngelui va asigura instituțiile medico-sanitare cu produse sanguine, iar Centrul de Medicină Legală va acorda asistența medico-legală în regim obișnuit.
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, prin structurile subordonate, va rezerva medicamente, consumabile și va organiza recepționarea lor de către instituțiile medico-sanitare publice, în caz de necesitate


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *