Cu gândul la sănătatea călărășenilor. Consiliul Județean Prahova a donat 27 mii de euro și a promis alți 40 de mii

Delegația din Prahova împreună cu reprezentanții autorităților publice din Călărași

Delegația din Prahova împreună cu reprezentanții autorităților publice din Călărași

O zi de poveste în raionul Călărași. Peisaj de vis, oameni buni, prieteni dragi. Frați români adevărați.
Aceste cuvinte îi aparțin Ludmilei  Sfârloagă, vicepreședinta Consiliului Județean Prahova, și au fost postate pe pagina sa de facebook imediat după inaugurarea Unității Primiri Urgente și a Secției Consultative de la Spitalul Raional Călărași, reparate cu sprijinul prahovenilor, care au oferit în acest scop 27 mii de euro.
Pe 14 ianuarie, o delegatie din județul Prahova, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, s-a aflat la Călărași, unde a participat la evenimentul de inaugurare oficială a celor două secții spitalicești.
”Ce am început vom continua”, a subliniat Ludmila Sfârloagă. ”Următorul proiect va fi reparația secției pediatrie și maternitatea, dar și fațada spitalului”, a precizat președintele raionului Călărași, Sergiu Artene. Pentru acest proiect, Consiliul Județean Prahova este dispus să vină cu o contribuție de circa 40 mii de euro.
În aceeași zi, membrii delegației prahovene au depus flori la busturile lui Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul și Alexandru Ioan Cuza, precum și la Stela Eroilor Neamului, toate fiind instalate la Călărași.
În vizită la grădinița din Peticeni

Totodată, delegația din Romania a mers în vizită la grădinița ”Romanița” din Peticeni cu daruri și dulciuri pentru micuții de acolo.
”Mulțumim, Sergiu Artene, pentru primirea deosebită”, a mai spcris pe pagina sa de facebook Ludmila Sfârloagă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *