Circa 60 de agenți economici și meșteri populari din regiunea Ungheni-Călărași-Nisporeni vor participa la ”Fabricat în Moldova”

Pregătiți de participare la ”Fabricat în Moldova”

Pregătiți de participare la ”Fabricat în Moldova”

Mâine, 30 ianuarie, va fi dat startul unei noi ediții, a 18-a la număr, a expoziției ”Fabricat în Moldova”.  
”Este cea mai prestigioasă expoziție în Republica Moldova. E o oglindă, o foaie de prezentare a produselor autohtone în evoluția lor, cu zeci de mii de vizitatori, delegații, cu forumuri economice, cu mese rotunde, discuții. E o activitate foarte prestigioasă, inițiată și organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) din Moldova în pavilioanele MOLDEXPO din Chișinău”, a menționat Serghei Cladco, directorul filialei Ungheni a CCI.
Potrivit dânsului, această expoziție e și o șansă pentru orice producător de a-și etala produsele și chiar de a le vinde.
”Participă întreprinderi mari, dar și mici, participă producători diverși, meșteri populari. Este o expoziție foarte interesantă, nu te saturi să vezi, să probezi, să deguști”, a precizat Serghei Cladco, după care a recunoscut că el personal achizționează în fiecare an de la participanții la expoziție câte ceva, fie că e vorba de produse alimentare, de piese vestimentare sau alte obiecte produse în serie limitată ori chiar într-un singur exemplar.
Anul acesta, s-au înregsitrat circa 450 de participanți. Vor fi prezenți și peste 60 de producători din cele trei raioane ce se află sub umbrela filialei Ungheni a CCI: Călărași, Nisporeni, Ungheni.
”Dacă în alți ani trebuia să-i îndemnăm pe agenții economici de aici să vină cu produsele lor la expoziție, azi oamenii solicită cu două-trei luni înainte să participe la această expoziție”, a mai spus Serghei Cladco, ca apoi să concluzioneze: ”E o atmosferă de lucru și, totodată, de sărbătoare. Merită de vizitat această expoziție, care va dura până la 3 februarie inclusv”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • E o șansă pentru orice producător de a-și etala produsele, iar pentru vizitatori – de a-și cumpăra ceva mai bun și mai ieftin cu mândrie. Republica Moldova

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *