Circa 60 de agenți economici și meșteri populari din regiunea Ungheni-Călărași-Nisporeni vor participa la ”Fabricat în Moldova”

Pregătiți de participare la ”Fabricat în Moldova”

Mâine, 30 ianuarie, va fi dat startul unei noi ediții, a 18-a la număr, a expoziției ”Fabricat în Moldova”.  
”Este cea mai prestigioasă expoziție în Republica Moldova. E o oglindă, o foaie de prezentare a produselor autohtone în evoluția lor, cu zeci de mii de vizitatori, delegații, cu forumuri economice, cu mese rotunde, discuții. E o activitate foarte prestigioasă, inițiată și organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) din Moldova în pavilioanele MOLDEXPO din Chișinău”, a menționat Serghei Cladco, directorul filialei Ungheni a CCI.
Potrivit dânsului, această expoziție e și o șansă pentru orice producător de a-și etala produsele și chiar de a le vinde.
”Participă întreprinderi mari, dar și mici, participă producători diverși, meșteri populari. Este o expoziție foarte interesantă, nu te saturi să vezi, să probezi, să deguști”, a precizat Serghei Cladco, după care a recunoscut că el personal achizționează în fiecare an de la participanții la expoziție câte ceva, fie că e vorba de produse alimentare, de piese vestimentare sau alte obiecte produse în serie limitată ori chiar într-un singur exemplar.
Anul acesta, s-au înregsitrat circa 450 de participanți. Vor fi prezenți și peste 60 de producători din cele trei raioane ce se află sub umbrela filialei Ungheni a CCI: Călărași, Nisporeni, Ungheni.
”Dacă în alți ani trebuia să-i îndemnăm pe agenții economici de aici să vină cu produsele lor la expoziție, azi oamenii solicită cu două-trei luni înainte să participe la această expoziție”, a mai spus Serghei Cladco, ca apoi să concluzioneze: ”E o atmosferă de lucru și, totodată, de sărbătoare. Merită de vizitat această expoziție, care va dura până la 3 februarie inclusv”.

One Comment

  • E o șansă pentru orice producător de a-și etala produsele, iar pentru vizitatori – de a-și cumpăra ceva mai bun și mai ieftin cu mândrie. Republica Moldova

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *