Trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași), va avea o oprire suplimentară la stația Călărași

Începând cu 9 decembrie, trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași), va avea o oprire suplimentară la stația Călărași. Și asta după ce ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a solicitat administrației CFM sa găsească soluții pentru efectuarea unei opriri suplimentare la stația Călărași.
„Am stabilit cu conducerea CFM ca trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași) să efectueze o oprire și la stația din Călărași. Această stație va oferi confort pasagerilor care călătoresc spre Iași, economisind atât timp, cât și bani. Este important să asigurăm pasagerilor călătorii sigure, convenabile ca preț și operativitate”, a menționat Chiril Gaburici, se arată într0un comunicat de presă a Ministerului Economiei.
Deobicei, trenul circulă în zilele de sâmbătă și duminică. Aceasta pornește la ora 06:10 din capitală și ajunge la Călărași la ora 7:02. Prețul unui bilet de călătorie pe segmentul Chișinău – Călărași este de 25 lei – pentru clasa I de confort; 19 lei pentru clasa II și, respectiv, 14 lei pentru clasa a treia.
Din stația Călărași, trenul pornește la ora 07:06 și ajunge la Iași la ora 10:15. Prețul unui tichet de călătorie pentru acest tronson variază în funcție de clasă, de la 70, la 100 lei/adult. Returul se va efectua la ora 17:42 din Socola, iar la Călărași trenul sosește la 20:44. În capitală, garnitura ajunge la 21:32.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • De ce suplimentară? Când inițial sa pus în circulație trenul avea oprire în Călăraşi. Şi apoi e necesară nu suplimentară. Şi cine ne dă explicații de ce au omis această stație, de atâta timp?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *