La 18 ani are planuri și aspirații grandioase

 
 
Este încă foarte tânără, dar are la activ deja numeroase realizări frumoase. Și asta, pentru că este foarte talentată.
Vorbim despre Elvira Viscun din Zberoaia. Pe 29 noiembrie, a atins vârsta majoratului.
În prezent, este elevă la Colegiul de muzică ”Ștefan Neaga” din Chișinău. Și-a lansat deja două piese proprii: ”Minte-mă” și ”You can’t tie me down” (Nu mă poți ține legată).
Prima a lansat-o recent, în această săptămână, iar cea de a doua – acum câteva luni.
În ajun de ziua ei de naștere, am vorbit despre succesele Elvirei cu mama tinerei interprete, Aliona Viscun, care i-a fost și este pilonul principal.
”Ca orice părinte, mă bucur mult de succesele și realizările fiicei mele”, a spus dânsa cu mândrie. Apropo, Aliona Viscun a știu că fata ei va fi cântăreață din prima clipă. De aceea și i-a dat numele Elvira, un nume de scenă, spune ea.
Elvira cântă de la cinci ani. Prima dată a urcat pe scenă la șase anișori. La vârsta de 12 ani a venit primul succes important: locul I la Festivalul-concurs ”Doina și Ion aldeaTeodorovici: O lacrimă și-un cântec pentru ei”, organizat la Nisporeni.
De atunci a tot adunat în palmares trofee și diplome de la concursurile raionale, naționale și chiar internaționale. Ultima realizare a fost premiul I la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans ”Neghinița” din Bacău, România, care a avut loc recent.
Elvira are multe planuri grandioase, doar că până la realizarea lor recunoaște că este încă mult de lucru. Își dorește cu ardoare să-și facă o carieră în domeniul muzicii.
Și, pentru că e ziua ei, părinții Elvirei au venit cu un mesaj de felicitare pentru ea, dorindu-i mult succes în continuare, inspirație și realizarea tuturor viselor.

 
[button icon=”envelope-o” bg_color=”grey”]IMPORTANT: Să păstrăm dreptul de autor! Preluarea articolelor de pe site-ul Expresul.md se face doar până la 300 de caractere, indicându-se sursa (www.expresul.md – link activ). [/button]


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *