Partidul Democrat a făcut publică lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Două unghenence se regăsesc în ea. Și un călărășean

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a publicat numele candidaților care vor concura pe lista de partid la alegerile parlamentare din luna februarie.
În ea se regăsesc și două unghenence: Natalia Iepuraș, administratoarea Zionei Economice Libere ”Ungheni-Business”, și Tatiana Lazăr, specialistă principală la Direcția Educație.
Natalia Iepuraș, în vârstă de 43 de ani, juristă de profesie, este pe locul 30.
Tatiana Lazăr, în vârstă de 61 de ani, pedagog de profesie, este pe locul 45.
Per total, lista cuprinde 53 de nume.
În lista respectivă se regăsește și un călărășean. Este vorba de Vasile Ursachi, medic de familie din Bravicea. Are 64 de ani, iar pe listă e pe locul 42.
Potrivit unui comunicat al PDM, lista a fost întocmită cu respectarea cotei minime de reprezentare de 40% pentru ambele sexe: 45 % sau 24 femei şi 55 % sau 29 bărbaţi.
În capul listei se află Vlad Plahotniuc, liderul PDM, după care urmează prim-ministrul Pavel Filip și președintele Parlamentului, Andrian Candu.
Tot aici este și Angel Agache (locul 14), care, acum câțiva ani, a fost coordonatorul PLDM la Ungheni. În prezent, este membru al PDM.
Iată lista integrală





 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *