Încă un proiect finalizat în orașul Cornești. Este pentru părinți și bunici

Noul mini-teren de fitness de la Cornești

Noul mini-teren de fitness de la Cornești

Deși iarna a venit mult mia devreme decât era așteptată, iar timpul de afară a creat anumite probleme la transportarea și montarea instalațiilor pentru un mini-teren de fitness în scuarul din centrul orașului Cornești, Grupul de Inițitivă Locală ”Fulger” a reușit să implementeze cu succes și în termenii stabiliți proiectul ”Antrenând sănătatea – dezvoltăm comunitatea”.
Potrivit Cristinei Sârbu, lidera acestui grup, alături le-a fost și primăria din localitate, și localnicii, și agenți economici, printre care: ”Pirus”, ”BNV”, ”Dentița Farm”, ”Coremeli”, ”Versant”, ”Trifitnes”, Iulia Ișcalău Iulia, Angela Vatamaniuc, Emilian Onoico, Semion Comanac.
”Cu ajutorul grupului de tineri și al voluntarilor adulți, am curățat și am amenajat terenul din scuar, pentru a instala ulterior tiot ce era necesar”, a specificat dânsa, după care a precizat: ”În rezultat, a fost amenajat încă o parte din scuarul din centrul orașului, unde au fost instalate trei trenajoare stradale și două bănci. A fost creat și un parteneriat foarte bun cu autoritățile publice locale, am reușit să implicăm populația în rezolvarea încă a unei probleme. Proiectul a consolidat mai bine comunitatea și a făcut posibilă comunicarea mai largă între tineri și adulți”.
De notat că acest mini-teren de fitness a fost amenajat în imediata apropiere a terenului de joacă pentru copii, astfel că acum și cei mici, și cei mari au unde-și petrece timpul liber.
Imboldul a fost dat de către Fundația Comunitară Ungheni, care a oferit o parte din finanțare în cadrul Programului de Granturi Mici ”Comunități puternice cu valori și tradiții autentice”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *