Uneori e bine să asculți sfaturile unui înger

Dragă cititorule, te-ai gândit vreodată câte copii ale personalităților originale pot fi luate? Îți dai seama câte vieți diferite trăiești împreună?
Închipuiți-vă acele copii, poate mai bune, care-și deschid aripile spre alte lumi.  Ai acordat atenție numărului de urme diferițe pe care le-ai lăsat în urmă, în timp ce ești în galop pentru a consuma rapid o viață limitată?
Îți faci vreodată copiile să vorbească cu identitatea ta originală? Câte copii oare avem? Te-ai întrebat vreodată?
Când suntem un tot, atunci sufletul înflorește.
Se mai întâmplă să pierdem zilnic câte o bucățică din sufletul nostru. Cu siguranță, este o certitudine că nimeni nu își poate cunoaște propria frumusețe sau își poate percepe propria valoare, până când acestea nu sunt reflectate înapoi, în oglinda unei alte ființe umane iubitoare și grijulii.
Cineva scria: ”Nu fi o cămară de amintiri. Lasă gândurile legate de trecut, viitor și chiar prezent în urmă. Fii un martor al vieții pe măsură ce se desfășoară. Fii liber de toate atașamentele, fricile și grijile, păstrându-ți mintea în interiorul inimii tale. Odihnește-te în a fi. Făcând astfel, viața ta va fi întotdeauna proaspătă și plină de bucurie pură și de prezență. Fii fericit, înțelept și liber”.
Am găsit o istorioară despre îngeri. Despre sfaturile pe care ei ni le oferă. E ceea ce știm și am știut mereu.
”Ingerii mi-au spus: ”Petrece-ți timpul ocupându-te de activități care se potrivesc cu cele mai înalte intenții ale tale. Lasă deoparte lucrurile la care intuiția te îndeamnă să renunți.
Îngerii m-au îndemnat să-mi ascult inima. M-au asigurat că voi fi în siguranță dacă refuz munca care nu se potrivește adevăratelor mele intenții.
Am descoperit rapid că îngerii aveau dreptate!
Ești complet și întreg chiar acum. Nu-ți pune speranța în ceea ce ți-ar putea aduce ziua de mâine.
Când ingerii mi-au spus acestea, am realizat că eu trăiam pentru viitor. Mă concentram pe ceea ce ziua de mâine mi-ar fi putut aduce.
Orice conflict pe care îl vezi sau îl experimentezi în lumea exterioară este o proiecție a ego-ului tău. Renunță la a mai planifica rezultatele pe care le aștepți ca urmare a ceea ce dăruiești. Vei primi rezultate pentru că ai dăruit – aceasta este o lege universală.
Sunetele și mirosurile naturii sunt invizibile, așa că îți poartă mintea spre tărâmul invizibil al spiritului, unde lucrurile vibrează mai înalt și mai rapid decât materia.
Există proprietati vindecătoare în natură. De asemenea, există îngeri ai naturii foarte reali. A sta în natură te ajută să te adaptezi ritmului natural al pământului.
Îi judeci pe alții ca o metodă de a te apăra pe tine însuți, pentru a-i ține departe de tine, astfel încât să nu te apropii de ei și să te rănești. Îngerii au explicat că atragem spre noi lucrurile la care ne gândim, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Dacă ai un gând lipsit de iubire, simți durere.
Tu EȘTI conștiința ta și simți efectele locului în care îți este focalizată conștiința. Nu căuta slavă pentru tine însuți. În esență, atunci când îl slăvești pe Dumnezeu, tu slăvești acea parte din tine care este una cu Dumnezeu”.
Morala: Sentimentele sunt doar vizitatori, lasă-le să vină și să plece. Nu este misiunea ta să schimbi lumea. Nu este datoria ta să te schimbi pe tine. Deseori, relaţiile cele mai bune nu sunt cele după care fugi, ci sunt cele ce pur şi simplu se revelează.Nimeni nu vrea ca tu să fii liber, nici chiar cei apropiați. Fiindcă eliberându-te, tu vei deveni imprevizibil. Îi urăm pe cei care nu ne ascultă sfatul și îi disprețuim pe cei care îl ascultă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *