Tinerii din Călărași au sărbătorit ziua națională a tineretului

De ziua lor, tinerii din Călărași au sărbătorit. Și în acest an, pe 15 noiembrie, de altfel ca și în fiecare an, primăria orașului Călărași le-a organizat un concert cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

Astfel, tineri din oraș dar și din raion au participat la un concert festiv dedicat în exclusivitate lor. Special pentru ei au cântat tinerii interpreți autohtonii: Marta Grigore, Rafael Bobeica, Irina Macari și Brass band. Dansul, muzica și buna dispoziție au fost asigurate pe deplin. Iar tinerii s-au distrat la cote maxime.
Totodată, primarul orașului Călărași, Nicolae Melnic, a înmânat diplome și cadouri celor mai activi tineri din Călărași. Unii s-au ales cu certificate nominale de voluntari, alții s-au ales cu diplome pentru cei mai buni jurnaliști, iar alți tineri s-au ales cu diplome pentru participare activă în viața comunității.
Potrivit Auricăi Amarii, specialist tineret și sport la primăria orașului Călărași, la concertul festiv au participat circa 100 de tineri. ” Dar eu cred că puteau să participe mult mai mulți, dar au venit cei care au socotit de cuviință”, a subliniat dânsa.
Întrebată care a fost suma alocată de către consiliul orășenesc pentru desfășurarea festivității, Aurica Amarii nu a putut să ne spună exact, dar ne-a asigurat că totul este transparent și devizul de cheltuieli va fi publicat.
În Republica Moldova, a doua duminică a lunii noiembrie este sărbătorită Ziua Națională a Tineretului. Aceasta a fost instituită prin lege în 1996.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *