Un gest frumos pentru Liceul ”Elada” din Măcărești. Vine din partea lui Sergiu Manciu

Deși a învățat în altă instituție, a făcut un gest frumos pentru instituția din satul vecin. Este vorba de Sergiu Manciu, originar din Frăsinești, care a venit cu o donație pentru liceul ”Elada” din Măcărești.
Recent, aici, datorită lui, a fost instalat bustul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Suma necesară a fost oferită din buzunarul propriu al lui Sergiu Manciu. Conform actului de donație, valoarea bustului este de 16.600 lei.
Bustul a fost deja instalat. Urmează să fie inaugurat oficial în cel mai scurt timp.
”Este un gest foarte frumos din partea lui. Ne-am bucurat mult că a fost aleasă anume această instituție și acest loc”, a spus Tatiana Toma, director adjunct al liceului.
Potrivit dânsei, locul a fost ales de el împreună cu conducerea liceului, pentru că s-a considerat că este cel mai potrivit, deoareceă e mai departe de traseu și parcul este alături.
Elevii s-au bucurat atunci când au văzut bustul lui Ștefan cel Mare în curtea instituției unde învață, mai ales că acum, spun ei, vor avea unde desfășura sărbătorile tematice. Iar orele de istorie vor fi mai interesante și mai atractive, atunci când vor învăța despre Ștefan cel Mare și Sfânt.

 
[button icon=”envelope-o” bg_color=”grey”]IMPORTANT: Să păstrăm dreptul de autor! Preluarea articolelor de pe site-ul Expresul.md se face doar până la 300 de caractere, indicându-se sursa (www.expresul.md – link activ). [/button]


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *