Dumneavoastră întrebați – ei răspund. Drumurile noastre reparate la Ungheni

imagine simbol
imagine simbol

imagine simbol
imagine simbol

Vor mai fi reparate drumuri în acest an? Dacă da, care dintre ele?
Alexandru Ambros, primarul de Ungheni: În acest an, deja am reparat drumuri în valoare de circa 15 milioane de lei. Sper că oamenii văd. Niciodată nu am reparat atât de mult ca în acest an și asta se datorează eforturilor Primăriei, ale Consiliului Raional și Agenției de Dezvoltare Centru.
S-a reparat strada Petru Rareș și a fost construit acolo trotuar; strada Ștefan cel Mare de la Biserica ”Sf. Nicolae” până la lacul Delia. Sunt sectoare periferice. Accentuez acest lucru, pentru că suntem învinuiți că facem tot doar în centru.
S-a reparat intrarea în oraș dinspre Chișinău. S-a lucrat în zona pieței agricole, unde au fost reabilitate trei porțiuni de străzi (Musatov, Vlad Țepeș și Alecsandri) împreună cu trotuare.
De asemenea, au fost reparate străzile Porumbescu, Miron Costin, Ureche și o porțiune din Cosmescu, cu tot cu trotuare. A fost reparată și o porțiune din strada Decebal cu tot cu trotuare. Mai sunt și alte porțiuni pe care le-am reparat, nu le voi enumera pe toate.
Urmează să mai reparăm, căci, prin hotărâre de Guvern, municipiului Ungheni i-au fost alocate încă 10 milioane de lei în acest scop.
Sper să reușim să reparăm încă trei porțiuni de străzi: Ștefan cel Mare, de la lacul Delia până la podul peste calea ferată; Romană – de la intersecția cu Alexandru cel Bun, cotitura spre Ștefan cel Mare; Decebal – de la intersecția cu Romană până la Oleg Ungureanu. Aici s-au făcut deja scurgerile de ape pluviale și acum necesită să fie reparată, pentru că are un flux enorm.
Rubrica este produsă în cadrul Proiectului ”Vocea cartierului tău”, realizat de ziarul ”Expresul” în cadrul programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană. 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *