Stația de autobuze din Grozești a prins culoare

În câteva zile, stația de autobuze din Grozești a devenit de nerecunoscut. Pereții albi și plictisitori au devenit veseli și colorați, grație unor adolescenți din localitate.

Înarmați cu toate cele necesare, ei au pictat stația de autobuze cum au știut ei mai bine. Inițiativa aparține primarului de Grozești, Silvia Crîșmaru.
Imediat ce dânsa a făcut publică dorința sa, voluntarii nu au întârziat să apară. ”Am făcut pe Facebook un apel și, deoarece era vacanță, copiii fiind mai liberi, au fost foarte receptivi. Înarmați cu perii, imediat s-au pus pe treabă”, a povestit primarul.
Voluntarii, la rândul lor, s-au declarat încântați de noua experiență pe care au avut-o.
”Stația nu era într-o stare chiar bună și trebuia renovată. Având o astefl de oportunitate, ne-am gândit că e momentul s-o facem mai frumoasă” , a afirmat voluntara Daniela Rusu.
Silvia Crîșmaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa tinerilor implicați în noul proiect comunitar, declarându-se mândă de ei.
”Laud efortul și disponibilitatea lor. Sunt un real exemplu pentru unii maturi. Grație voinței și talentului lor, am reușit să mai urcăm o treaptă în dezvoltarea satului. Mai mult decât atât, ei sunt modele de implicare, sunt cei care nu așteaptă să li se aducă totul pe tavă, ci vor să demonstreze că acasă e cel mai cald”, a scris dânsa pe pagina sa de Facebook.
Potrivit Silviei Crâșmaru, pentru renovarea stației s-au cheltuit trei mii lei din bugetul local.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *