Școala de coafură cu hair stylista Inga Florea

Inga Florea a fost mereu atrasă de tot ce este frumos. Dedicarea sa pentru înfrumusețarea celor din jur a ajuns, într-un final, la deschiderea unuia dintre cele mai prestigioase saloane de frumusețe din Ungheni- ”Beauty Brends” împreună cu Inna Horea.  Este un salonul unde calitatea serviciilor este pusă pe primul loc, iar grija pentru cliente este regulă.
Inga Florea, hair stylist și cofondatoarea acestui salon  este o persoană energică, sociabilă și deschisă pentru tot ce este nou în domeniul frumuseții.
De câțiva ani este pasionată de culoare și coafură, aduce cu sine atât tehnici noi și informații utile, cât și o viziune  completă asupra eticii profesionale. S-a dedicat acestui domeniu după terminarea facultății.  Primul curs de specializare l-a făcut la Chișinău, iar de atunci participă constant la diferite cursuri atât la nivel național, cât și internațional.
Inga Florea este interesată de cele mai noi tendințe, pentru a oferi cele mai calitative servicii de coafor și pentru a mulțumi sută la sută clienții.
Trecând pragul salonului de pe strada Națională 15, etajul 3, simți o stare plăcută de relaxare și ești  atras într-o discuție plăcută și prietenoasă. Ținând la calitatea servicilor prestate și având dorința să își mărească echipa, Inga încurajează echipa salonului să fie deschisă spre cursuri de specializare, plus, angajează doar persoane cu studii superioare. Toate acestea, din dorința de a avea în echipă persoane ambițioase, pentru care domeniul frumuseții să reprezinte o alegere serioasă.
Ca în orice domeniu, experiența acumulată de-a lungul timpului, e bine să o împarți cu ceilalți. Iată că  Inga Florea organizează cursuri de tuns, coafat, colorimetrie (vopsit), autocoafat, iar deschiderea acestei școli de coafură, în mod sigur, va purta cunoscuta emblemă Inga Florea hair stylist&school.
Cei interesați de școala de coafură,  în această toamnă, se pot înscrie la numărul de telefon 069542979
P.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *