Președintele raionului Călărași a primit un tricou pentru ”fratele meu de peste Prut”

”Și am venit să te salut, fratele meu de peste Prut”, această inscripție a putut fi citită, recent, pe un tricou pe care l-a primit în dar președintele raionului Călărași, Sergiu Artene, de la un consilier județean prahovean, Rareș Dan Enescu. Pe cealaltă parte a tricoului e o altă inscripție: ”Prahova iubește Basarabia”.
”Am simțit să fac un cadou de suflet”, a declarat pentru ”Expresul” Rareș Dan Enescu, apoi a explicat și de ce: ”Străbat Moldova de zece ani. Am cunoscut oameni și locuri. Iubirea de patrie, de Republica (deocamdată) Moldova mi-a fost întipărită în inimă de Mircea Cosma, ex-președinte al Consiliului Județean Prahova”.
La Călărași a fost pentru prima oară  acum câțiva ani. Aici, a recunoscut dânsul, a mâncat, împreună cu președintele raionului, cele mai gustoase plăcinte.
”Orașul e în dezvoltare, majoritatea călărășenilor sunt frumoși, calzi și cu inima deschisă”, a subliniat Rareș Dan Enescu.
De notat că tricouri cu inscripții similar au primit și primariii din satele Căpriana și Codreanca, raionul Strășeni,precum și președintele raionului.
Consilierul prahovean nu a uitat nici de pământenii săi și le-a înmânat câte un tricou personalizat președintelui și vicepreședintei Consiliului Județean Prahova.
”Pentru că așa cum și eu simt, așa și aceștia simt românește”, a spus dânsul.
”Este un cadou de suflet”, a declarat, la rândul său, Sergiu Artene, după care a adăugat: ”Este unul important, pentru că semnifică această prietenie care a depășit limita oficială și a trecut la o relație aproape personală cu oamenii dragi de acolo, care mi-au fost alături trei ani de mandat și au pus umărul la exercitarea în bune condiții a mandatului meu prin proiectele pe care le-au susținut. Nu am decât sentimente de recunoștință și mulțumire pentru ei”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *