Poți fi și tu voluntar! Află cum și când

Start unei noi săptămâni naționale a voluntariatului , a 12-a la număr. De data aceasta, Săptămțna Voluntariatului se va desfășura în perioada 1-7 octombrie.
Acţiuni de caritate, salubrizare, şezători, instruiri, mese rotunde – orice va fi binevenit în această săptămână – doar cu condiția că respectivele acțiuni să fie organizate și desfășurate într-un mod absolut voluntar și dezinteresat.
Organizatorii – Asociatia Obștească ”Tinerii pentru dreptul la viață” și Coaliția pentru promovarea legii și activităților de voluntariat – promit, la final, surprize de tot felul.
Astfel, toate pozele de la activitățile de voluntariat, organizate în Săptămâna Națională a Voluntariatului 2018, distribuite pe relețele de socializare cu hashtag-ul #SNV2018, vor participa la un concurs inițiat cu această ocazie, iar câștigătorii vor fi premiați.
Până atunci, însă, cei ce doresc să se implice cu adevărat și să facă voluntariat în Săptămâna Națională a Voluntariatului, trebuie să descarce Formularul de participare, să-l completeze și să-l expedieze coordonatorului din raion, pentru a-l include în Calendarul de activități raionale.
Pentru informații suplimentare și precizări puteți contacta coorodonatorii raionali:
– la Călărași – Zinaida Bădărău, vicepreşedinta raionului: ztulbu@mail.ru; tel. 067663078;
– la Nisporeni – Angela Ionel, specialistă principal în Secția Cultură, Tineret și Sport Nisporeni: angela.ionel2000@gmail; tel. 067322685;
– la Ungheni – Tatiana Lazăr, specialistă principal în Direcția Educație Ungheni: lazar-tatiana@mail.ru; tel. 068062504.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *