Primăria municipiului Ungheni lansează un concurs de fotografie

Primăria Ungheni a lansat un concurs de fotografii cu genericul ”ungheni – oraș de vis”, la care pot participa atât  fotografii profesioniști, cât și amatori.
Potrivit Marinei Zamă, specialist în cadrul primăriei, se dorește, ulterior, și organizarea unei expoziții de fotografii. Dar cu o singură condiție: dacă vor fi trimise pentru concurs un număr suficient de fotografii și dacă aceastea vor fi de calitate.
Fiind întrebată ce premii a pregătit primăria pentru învingătorii acestui concurs, dânsa a răspuns că va depinde de numărul de participanți. Or, un concurs similar a fost anunțat și în 2016. Atunci au fost transmise pentru concurs doar șase fotografii.
Tot ce trebuie să faceți este să redați prin fotografiile dumneavoastră frumusețea orașului Ungheni. Fotografiile, împreună cu fromularul d eînscriere, pot fi trimise la adresa de email primaria.ungheni@gmail.com până la data de 20 august.
Fotografiile trimise trebuie să fie cele originale, realizate de participanți, păstrînd caracteristicile EXIF. De asemenea, trebuie să aibă o calitate de minimum 3 MB. Pot fi trimise oricâte fotografii, dat toate trebuie să conțină un titlu și o legendă.
Formularul de înscriere și regulamentul concursului poate fi accesat pe www.ungheni.md.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *