Peste 100 de oameni s-au bucurat de surprizele ”FinComBank” la ”Ziua ușilor deschise” din Nisporeni

Zeci de locuitori ai orașului Nisporeni, copii și părinți au participat la cea de a doua zi a „Ușilor Deschise” organizată de FinComBank. Evenimentul a avut loc cu prilejul aniversării a 25 de ani de activitate.
Multă voie bună și surprize pe măsură – de aceasta au avut parte locuitorii orașului Nisporeni, care sâmbătă, 4 august, au pășit pragul Agenției FinComBank din Nisporeni. De la mic la mare, toți nisporenenii au avut parte de o zi pe cinste.
Vizitatorii s-au bucurat de cadouri, multe surprize și au beneficiat de cele mai noi oferte de la FinComBank.
Tot săptămâna trecută, oaspeții veniți la Ziua Ușilor Deschise au avut ocazia să participe la o tombolă, unde au câștigat diferite premii, precum: umbrele, rucsacuri, plapume, chiar și un smartphon.
Am câștigat o umbrelă și am rămas plăcut surprinsă. În viitor, cu siguranță, o să beneficiem de serviciile FinComBank. Le mulțumesc frumos și urez mult succes”, a spus vizitatoarea Nadejda Ulinici.
Norocul a fost și de partea lui Roman Verdeș, care a beneficiat de ofertele băncii și a câștigat din nou premiul mare, un smartphone Galaxy A6!
„Sunt plăcut surprins, am câștigat al doilea telefon pus în joc la tombolă. Părinții mei se certau de la un telefon, acum o să aibă ambii câte unul. Mulțumesc FinComBank și să organizați cât mai des astfel de evenimente”, a spus câștigătorul.
Micii vizitatori au avut parte și ei de o zi deosebită. Lecțiile despre Educația financiară s-au dovedit a fi distractive, astfel cu multe zâmbetele, copii au aflat totul despre cardurile bancare, securitatea utilizării acestora, dar și cum să achite bunurile și serviciile cu un card. Iar pentru că FinComBank ține la micii clienți i-a mai învățat și cum să numere banii rapid.
“Scopul acestui eveniment a fost de ai familiariza pe locuitorii orașului Nisporeni și potențialii noștri clienți cu produsele și serviciile oferite de FinComBank. Suntem bucuroşi  că la evenimentul de astăzi am avut  un număr și mai mare de vizitatori,  care sau interesat de produsele şi serviciile  FinComBank. În deosebi a fost un interes deosebit  pentru cardul pentru minori,  deoarece suntem unica bancă din R.M., care deschide carduri pentru copiii de la 7 ani. Cardul suplimentar pentru copiii minori este bun prilej pentru părinți de a-și instrui copiii cum să facă economii, să cheltuie și să acumuleze bani, precum și să utilizeze serviciile bancare. Am putea spune că de aici începe educația financiară în familie”, a declarat Angela Bejenaru, directorul sucursalei nr.11 FinComBank și al agenției din Nisporeni.
Iar pentru cei care nu au reușit să profite de surprizele, FinComBank anunță desfășurarea unei noi tombole, vineri, 10 august, la sediul băncii din Nisporeni, unde participanții vor mai avea șansa să câștige încă un smartphone de ultimă generație! Nu rata oferta și fii alături de FinComBank!
Agenția FinComBank Nisporeni vă așteaptă cu drag!
Pentru mai multe informaţii Vă rugăm să ne contactați:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm
Despre FinComBank S.A.:
FinComBank a fost fondată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).
P.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *