FINCOMBANK NISPORENI TE INVITĂ LA ZIUA UȘILOR DESCHISE!

Vrei să fii parte a marii familii FinComBank și să afli tot ce te interesează despre ofertele băncii? Vara aceasta, cu prilejul aniversării a 25 de ani de activitate, Agenția FinComBank din Nisporeni își deschide larg ușile!
La 28 iulie și 4 august, locuitorii orașului Nisporeni, de la mic la mare, copii și părinți, sunt așteptați la Agenția FinComBank Nisporeni, pe str. Suveranității, 15/2, începând cu ora 09:00 până la 16:00. De „Ziua Uşilor Deschise” FinComBank a pregătit oferte atractive și premii garantate pentru fiecare!
Agenția FinComBank Nisporeni este în continuă creștere și devine tot mai accesibilă pentru clienții săi. Prin acest eveniment vrem să fim cât mai aproape de locuitori raionului Nisporeni, deschiși să îi ascultăm și să le oferim o gamă largă de servicii bancare pentru toată familia. Totodată, vom veni cu informații privind viziunile și oportunitățile Băncii, vizavi de solicitările și așteptările din partea businessului. Astfel, împreună vom contribui la crearea unor servicii atractive și la dezvoltarea unor afaceri de succes”, a declarat Angela Bejenaru, Directorul Sucursalei Nr. 11 FinComBank S.A.
Copiii sunt viitorul, astfel FinComBank a pregătit și pentru ei multe surprize. Dorim să implicăm mai activ generația tânără, deaceea pentru copii vor fi organizate lecții distractive de educație financiară, unde ei vor putea afla:

  • Totul despre carduri bancare și măsuri de securitate la utillizarea acestora;
  • Cum să achite bunurile și serviciile cu cardul;
  • Care sunt elementele de siguranță a bancnotelor și cum să facă diferența între cele false;
  • Cum să numere rapid banii, ș.a.

Agenția FinComBank Nisporeni a pregătit și surprize! Cei care vor beneficia de ofertele băncii în “Ziua Ușilor Deschise”, vor putea participa și la o Tombolă, iar cei mai norocoși vor câștiga câte unul din cele 2 smartfon-uri oferite de FinComBank în zilele evenimentului.
Regulamentul oficial de participare la Tombola este afișat pe pagina fincombank.com.
Totodată, în scopul unei cunoașteri mai ample a mediului de afaceri din Nisporeni, la 27 iulie FinComBank invită antreprenorii și agentii economici din Nisporeni, pentru a participa la o platformă inedită de comunicare: “Dialog financiar. Să ne cunoaștem mai bine!”, la care va fi abordat subiectul “Dezvoltarea afacerii alături de FinComBank”.
Aceștia vor afla despre avantajele dezvoltării comune “FinComBank S.A. – IMM”, condiţiile de participare la diverse programe de susţinere şi de dezvoltare a businessului mic și mijlociu din Republica Moldova, precum şi despre spectrul de produse și servicii oferite de bancă.
Evenimentul va fi onorat de prezența Președintelui Consiliului Raional Nisporeni – Ghenadie Verdeș, Primarului or. Nisporeni – Grigore Robu și Vicepreşedintelui Comitetului de Conducere al Băncii – Dana Scripnic.
Întâlnirea va avea loc la data de 27 iulie 2018, în incinta Incubatorului de Afaceri din Nisporeni, str. Chișinăului, nr.6, sala de conferințe et. 3, începând cu ora 10:00.
Agenția FinComBank Nisporeni vă așteaptă cu drag!
Pentru mai multe informaţii Vă rugăm să ne contactați:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm
Despre FinComBank S.A.:
FinComBank a fost fondată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).
P.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *